fbpx

 
 
Scrie un comentariu

leahu rgf

Tehnologia PRGF este una dintre cele mai revoluționare tehnologii care pot exista într-o clinică stomatologică. Cu ajutorul PRGF, pacienții care suferă o intervenție chirurgicală, așa cum este cea de inserare a implanturilor dentare, se vindecă de până la șapte ori mai repede.

 

Cum funcționează PRGF?

Medicul dentist recoltează pacientului o mostră de sânge de 9 ml, după care, cu ajutorul unui dispozitiv numit centrifugă, direct în clinica, și utilizând exclusiv proteinele din sângele pacientului, se creează amestecul care accelerează procesul de vindecare al țesuturilor.

Centrifuga funcționează timp de 8 minute, la o viteză de peste 1000 turații/ minut, astfel încât să se separe elementele componente ale sângelui. În urma acestui proces hematiile sunt izolate de plasmă. Plasma este introdusă apoi într-un cuptor special și este transformată într-o pastă cu proprietăți fabuloase de regenerare.

Pasul următor este aplicarea acesteia în zona unde trebuie să se regenereze țesutul, iar locul unde a avut loc intervenția chirurgicală se va vindeca de până la 7 ori mai repede.

„Cu ajutorul PRGF-ului, rezultatele sunt uimitoare, regenerând țesutul fără efecte adverse și reducând semnificativ timpul de recuperare după o intervenție chirurgicală”, explică doctorul Ionuț Leahu, a cărui echipă de la Clinicile Dr.Leahu folosește de ani buni această tehnologie.

Tehnica PRGF există de mulți ani și în România și mii de pacienți au beneficiat până acum de aceasta.

Care sunt etapele intervenției unui implant dentar?

Inserarea unui implant dentar are mai multe etape. Prima este extracția dintelui afectat, dacă mai există un dinte. Ulterior, maxilarul trebuie pregătit pentru intervenție și în unele cazuri poate fi nevoie de adiție osoasă. După vindecarea osului este introdus implantul dentar de către medicul implantolog. Ulterior, urmează o perioadă de vindecare ce poate dura între 4 și 6 luni. La final, se aplică bontul protetic și coroana dentară pe termen lung.

Dacă doriți să vă refaceți dantura și sunteți în căutarea unei echipe de medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9134. Puteți alege Clinicile Dentare Dr. Leahu – Turda, de pe Calea Victoriei, numărul 21A.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate