fbpx

Scrie un comentariu

inele logodna

Inelele de logodnă sunt bijuteriile ce primesc poate cea mai mare doză de atenție, iar acest lucru se datorează, desigur, importanței lor deosebite. Momentul în care bărbații se hotărăsc să facă marele pas este unul unic, DA-ul așteptat fiind cel ce va deschide ușa către o frumoasă viață în doi, în care dragostea, respectul, comunicarea și sinceritatea sunt cele mai bune călăuze.

 

Iată câteva lucruri interesante despre inelele de logodnă!

  • Deşi majoritatea femeilor îşi doresc ca momentul logodnei să fie o surpriză totală, se pare că aproximativ 61% din bărbaţi se consultă cu partenerele atunci când aleg inelele. Acest lucru se întâmplă, probabil, din teama de a nu alege un model nepotrivit şi, mai ales, o mărime greșită. Bărbaţii nu ştiu însă că, în mare parte, femeile nu vor neapărat un inel de logodnă din aur alb deosebit, cu diamante sau cu o formă anume, mult mai importantă fiind valoarea sentimentală.
  • Obiceiul de a oferi un inel de logodnă datează din cele mai vechi timpuri. În trecut, însă, semnificaţia inelului era alta. Bărbatul oferea femeii un inel prin care îşi lua angajamentul că o poate întreţine din punct de vedere financiar. 
  • Faptul că bărbaţii pierd mult timp până când găsesc inelul de logodnă perfect era deja cunoscut, însă statisticile afirmă că timpul mediu de căutare este de trei luni. Aşa că, dacă vă gândiţi să faceţi în curând acest pas, ar fi bine să vă apucaţi deja de căutări.
  • Tot la categoria „timp” mai există un alt lucru uimitor. Se pare că cea mai lungă logodnă din istorie a durat aproximativ 67 de ani, logodnicii fiind Octavio Guillen şi Adriana Martinez din Mexic. Să nu-i fi plăcut inelul de logodnă sau să-i fi plăcut prea mult? Cert este că, până la urmă, se pare că femeia a pus piciorul în prag şi nunta s-a înfăptuit. Sfidând această logodnă îndelungată, cercetătorii spun că durata medie a unei logodne este de 15 luni.
  • Aproximativ 7% dintre logodne se înfăptuiesc după 3 luni de la prima întâlnire, aşa că niciodată nu este prea devreme. Dacă simţiţi că ea este aleasa, puteţi porni curând în căutarea unui inel de logodnă din aur alb, însă nu ar fi indicat chiar după prima întâlnire!
  • Inelul de logodnă, ca şi verigheta de altfel, se poartă pe inelar, întrucât în popor se crede că pe aici trece „vena iubirii”, o venă care uneşte degetul cu inima. Credinţa vine de la romani, ei denumind-o „Vena Amoris”. Totuşi, nu peste tot în lume inelul de logodnă se poartă pe inelarul stâng. Există ţări, precum Germania, India sau Rusia, în care bijuteria se poartă la mâna dreaptă. 
  • Petrecerile de logodnă nu mai sunt la modă. Aproape 50% din cuplurile care se logodesc anunţă fericitul eveniment pe reţelele de socializare. Tot din zona reţelelor de socializare puteţi afla că peste 75% din femei îşi schimbă statusul relaţional imediat ce au primit inelul de logodnă.
  • Cea mai populară lună pentru cereri în căsătorie este luna decembrie, multe dintre logodne realizându-se în special în preajma Crăciunului. Un inel logodna din aur alb, într-un decor natural plin de zăpadă, sună într-adevăr fantastic și poate fi o amintire de povestit nepoţilor. 
  • Diamantul mediu care se foloseşte la inelele de logodnă are aproximativ 0,3 carate. Cuvântul diamant provine din cuvântul grecesc “adamant”, însemnând indestructibil, invincibil.

Pe lângă aceste aspecte surprinzătoare, inelele de logodnă au strâns în jurul lor şi numeroase tradiţii şi superstiţii, dar, până la urmă, nu uitaţi prima şi cea mai importantă valoare a acestuia: cea sentimentală.

Alege de la E-ring un inel de logodnă din aur alb, realizat cu grijă!

Oferirea unui inel de logodnă este un moment special în orice relaţie și emoţionant pentru ambii parteneri. Dacă doriţi un inel de logodnă din aur alb sau galben, în portofoliul brandului E-ring veţi găsi foarte multe modele care să vă inspire, la preţuri foarte bune. Cu peste 12 ani de experienţă în domeniul producerii de bijuterii preţioase, E-ring oferă garanţia unui inel de calitate, lucrat cu cea mai mare grijă.

Norocoasele care au primit deja o bijuterie marca E-ring s-au declarat mulțumite atât de modelul în sine, cât și de iscusința partenerului în a alege un brand de încredere și o piesă delicată. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator