fbpx

Scrie un comentariu

achizitionare calculatoare

Atunci când se dorește trecerea de la simplu angajat, la antreprenor de succes, alcătuirea unui plan de afaceri bine pus la punct devine obligatorie. Și cum, indiferent de dimensiunile și specificul businessului ce urmează a fi lansat, este necesară existența unor echipamente IT de calitate, trebuie ca achiziția acestora să fie făcută în urma unei documentări amănunțite.

 

În principal, trebuie să se țină cont de criteriul eficiență, fiind recomandat ca atenția să se îndrepte către produse cu un raport calitate-preț bun.Alegerea unor calculatoare second hand se poate dovedi excelentă în acest sens, doar că în achiziție trebuie să se țină cont de bunul nume al vânzătorului pe piață și de avantajele pe care acesta le oferă clienților.

Ce sunt calculatoarele second hand și de ce să le alegi?

Visul oricărei persoane, indiferent că este vorba de utilizatorul casnic sau de clientul persoană juridică, este să găsească produse potrivite atât din punct de vedere al costurilor, cât și al performanțelor. Calculatoarele SH pot întruni ambele cerințe, însă, din păcate, în România sunt încă privite cu reticență de majoritatea consumatorilor.

Un calculator second hand este, într-adevăr, un produs la mâna a doua, ce aparține unei generații mai vechi. Urmele de uzură sunt deseori vizibile, însă, când vine vorba de funcționalitate, acesta poate fi surprinzător de bun. Desigur, pentru a avea această certitudine este necesar să fie achiziționat de la un vânzător de încredere, ce oferă garanții.

De ce să alegi calculatoare SH pentru un business? La această întrebare răspunsul este extrem de simplu: sunt calculatoare ieftine care, alese cu grijă, vor presupune costuri mai mici de achiziție și vor contribui la dezvoltarea afacerii. În plus, alegerea unor astfel de produse arată că firma are o atitudine prietenoasă față de mediul înconjurător, construind astfel o imagine favorabilă în ochii consumatorilor.

Ce să iei în considerare atunci când cumperi calculatoare SH?

Achiziționarea unor calculatoare ieftine second hand nu trebuie făcută la voia întâmplării, ci doar după o analiză amănunțită a mai multor factori.

Principalul este categoria din care un PC second hand face parte: pentru începători, pentru utilizatorul mediu și calculatoare SH high-end. Cele destinate utilizatorului începător sunt create astfel încât să răspundă unor nevoi de bază, cum ar fi navigarea pe internet sau scrierea de e-mailuri. Cele pentru utilizatorul mediu, pe de altă parte, permit operații mai complexe, în timp ce modele high-end sunt concepute pentru utilizatorul de jocuri avansate sau pentru cel ce folosește programe de editare foto sau video.

În alegere trebuie să se țină cont și de componente, cum ar fi procesorul, placa video, cooler-ul, hard disk-ul etc. Este indicat să se verifice dacă acestea funcționează în parametrii normali și dacă pot fi ulterior actualizate cu unele mai noi.

De asemenea, se recomandă achiziționarea de calculatoare SH de la firme care se bucură de un bun nume pe piață. Este important ca vânzătorul să ofere garanții, chiar posibilitatea extinderii acestora, și să asigure cumpărătorul că, în caz de defecțiuni, poate returna comanda sau beneficia gratuit de servicii de reparații.

ABD Computer – o gamă variată de calculatoare second hand ieftine

ABD Computer se găsește, grație profesionalismului și calității ridicate a produselor pe care le oferă, în top 3 companii din România care comercializează calculatoare second hand și refurbished. Pe abdcomputer.ro, clienții au la dispoziție o gamă variată de PC-uri SH la prețuri mici, ce vin însoțite de garanții între 12 și 60 de luni.

De exemplu, o unitate de calculator SH HP Elite 8200, cu procesor Core i5, model 2400, și o memorie DDR3 cu o capacitate de 4096 MB, are un preț accesibil, redus acum la 470 de lei. Desigur, prețurile variază în funcție de brand și caracteristici, fiind situate în intervalul 265 de lei - 1833 de lei.

Compania oferă posibilitatea plății în rate, o garanție de retur de 90 de zile și pune la dispoziție o echipă de service dedicată. De asemenea, la ABD Computer se pot achiziționa și licențe Windows la prețuri reduse, fapt ce ajută la economisirea unei sume mai mari de bani.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator