fbpx

Scrie un comentariu

Programul RABLA 1000x600

Vineri, 12 aprilie, s-a dat startul Programului Rabla 2019. Un program care are o sumă inițială alocată de 320 de milioane de lei, ceea ce înseamnă circa 35.000 de prime de casare. Noutatea este faptul că s-a scos ITP-ul pentru mașinile date spre casare, iar procedura de obținere a unui ecotichet este mult mai simplă.

 

"Le spun tuturor românilor că de vineri, din data de 12, se pot deja înscrie în Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus. Le doresc succes să-şi cumpere o maşină nouă. Îmi doresc aşa cum am făcut şi anul trecut să reuşim cu ajutorul Guvernului să dublăm suma pe care acum o avem înscrisă în buget, de 320 milioane lei pentru circa 35.000 de prime de casare. Îmi doresc foarte mult ca programul pe care azi îl lansăm să se dovedească şi în această ediţie a fi unul iubit de români şi care să poată să aducă un plus din toate punctele de vedere pentru noi toţi", a subliniat ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Graţiela Gavrilescu a precizat că va fi păstrată şi anul acesta prima de casare de 6.500 lei, la care se poate acumula în funcţie de motoare, un ecobonus de 1.000 de lei, sau de 1.700 lei pentru cele hibrid. Totodată, se va menţine ecobonusul de 10.000 de euro pentru achiziţionarea unei maşini nepoluante, 100% la sută electrice, precizează Ziua de Cluj.

În zona Turzii, Biți Tâmplărie SRL oferă servicii profesioniste pentru casarea mașinilor vechi. La Biți Tâmplărie se poreiau mașini prin Programul Rabla, se emite certificat de distrugere și se asigură transport cu utilaje performante.

Dacă ai nevoie, acesta e numărul de telefon unde poți apela: 0745.616.114.

Ca să te poți înscrie în programul Rabla 2019 trebuie să ai domiciliul/reședința în România, să nu ai datorii la stat, iar mașina care urmează să fie casată să aibă o vechime de minimum 8 ani. În 2019, ecotichetul valorează 6.500 de lei. Bonificația poate ajunge la 9.200, dacă noul autoturism respectă anumite norme.

Pașii pe care trebuie să îi urmezi:

1. ÎNREGISTRAREA LA PRODUCĂTOR

Consultă lista completă a dealerilor auto autorizați de Administrația Fondului pentru Mediu și alege de unde vrei să îți cumperi noua mașină.

2. PREDAREA MAȘINII VECHI

După înscrierea, ai la dispoziție 30 de zile pentru a-i contacta pe cei de la Biți în vederea distrugerii/dezmembrării vechiului autoturism.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator