fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

razvan horj

Răzvan Horj, fundașul central de 23 de ani, a revenit la campioana României, CFR Cluj, după ce ultima dată a evoluat în campionatul Ungariei, la Ujpest FC. Fundașul de 1,89 m este cotat la 200.000 de euro de cunoscutul site transfermarkt.de.

 

”După îndelungi tratative, oficialii din Gruia au bătut palma cu „fenomenul” Horj Răzvan, un tânăr aflat în cea mai bună formă și condiție fizică, care cu siguranță se va impune în momentul jocului.

Îi dorim succes și avem certitudinea că CFR Cluj a luat cea mai inspirată decizie aducându-l pe talentatul Răzvan Horj, clubul din Gruia devenind astfel o rampă de lansare pentru fotbalist, înspre echipele de top din Champions League”, menționează ABC News Transilvania.

Născut în 17 decembrie 1995, Răzvan Horj s-a lansat în fotbal de la juniorii lui CFR Cluj. În cariera sa, a mai activat la o altă campioană a României, Viitorul Constanța, fiind împrumutat în primăvara lui 2018 la FC Voluntari, până în vară, după care s-a transferat în Ungaria.

Vezi mai jos un gol înscris de tânărul fundaș central, în Ungaria:

”Încă un semn că Dan Petrescu este cu un picior şi jumătate în Gruia. Apărătorul pe care "Super Dan" îl apreciază în mod deosebit şi-a pus în această seară semnătura, cu puţine ore înainte de încheierea ferestrei de mercato, pe un contract cu CFR.

Este al doilea fotbalist dorit de antrenorul care a luat titlul anul trecut la Cluj, după ce zilele trecute, tot la dorinţa antrenorului, campioana a semnat cu Boli.”, menționează și DigiSport.

În momentul în care s-a transferat la FC Viitorul, echipa antrenată de Gică Hagi, Răzvan a plecat de la ”o fostă campioană, la actuala campioană”, după cum a fost prezentat pe canalul oficial al Academiei Hagi.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator