fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

ovis burger

Ovi’s Burger, cel mai nou fast-food din Turda, reprezintă îmbinarea pasiunii, a calității și a dorinței de a oferi o experiență gastronomică de neuitat. S-a născut din pasiunea pentru gătit. Reprezintă calitatea unor ingrediente atent selecționate. Și, evident, experiența de neuitat pe care clienții o trăiesc atunci când savurează un produs Ovi’s Burger.

 

Situat peste drum de Școala ”Horea, Cloșca și Crișan”, pe strada Lotus nr. 2 (zona de magazine), Ovi’s Burger își așteaptă clienții de luni până sâmbătă, între orele 11.00-20.00 (duminica este închis).

”Experiența Ovi’s Burger se naște din dorința de a oferi o experiență nouă turdenilor. Începe din pasiune pentru gătit care s-a transformat în profesie, am dobândit experiență în bucătăria unui hotel de 5 stele din Cluj-Napoca, după care am prins curaj să încerc ceva pe cont propriu. Am considerat că în Turda lipsește un Burger de calitate pentru toată lumea, am căutat ingredientele cele mai potrivite, astfel încât să ofer o experiență de neuitat. Vin în întâmpinarea clienților mei cu produse de calitate și puțină inovație”, spune Ovidiu Nagy, turdeanul care a deschis localul în vara trecută și care deja se bucură de o mulțime de recomandări favorabile pe Facebook, din partea clienților.

Aripioare de pui, nuggets de pui, hot-dog, lipie cu diverse ingrediente sau burgeri în diverse compoziții, te atrag irezistibil să le savurezi atunci când simți nevoia de a te hrăni cu ceva gustos și rapid. Recenziile de pe Facebook sunt la superlativ, fiind lăudate majoritatea produselor, în funcție de preferințele și gusturile fiecăruia. 

Unii recomandă burgerii (”cel mai bun mâncat vreodată”),alții spun că hot-dog-ul este ”super”, ori constată că ”lipia cu pui e extraordinară”, în timp ce alții garantează că ”cele mai bune aripioare sunt la Ovi”, de nici nu știi ce ai savura, în primul rând... Sunt voci care afirmă că burgerii sunt chiar mai buni decât cei oferiți de marile lanțuri de tip fast-food din mall-urile clujene... Însă, vorba unui tânăr care a devenit client fidel: ”Încearcă! Părerea ți-o faci chiar tu!”. Așa că... ești așteptat să-ți spui părerea!

Important de știut: există și posibilitatea de a comanda prin telefon (take-away), iar apoi îți ridici comanda pentru a o duce colegilor, prietenilor sau familiei. La comenzi de peste 50 de lei, se poate asigura transportul la destinație (însă, e bine să întrebați, pentru că fiind momente cu multe comenzi, să nu riscați o așteptare prea lungă).

Ovi’s Burger

Turda, str. Lotus nr. 2 (zona complex, peste drum de Școala ”Horea, Cloșca și Crișan”)

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/ovisburger/

Telefon comenzi/informații (take-away): 0755.623.315

Vezi mai jos o galerie foto:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator