fbpx

Icon Scrie un comentariu

body art

Mereu suntem preocupaţi de aspectul fizic, iar acest lucru implică o frecvenţă la sală de sport. E bine să știm și să conștientizăm că pentru o ţinută corectă, frumoasă, nu numai corpul trebuie întreţinut ci şi sufletul şi mai ales starea psihică.

 

Un astfel de antrenament care se adresează atât fizicului cât şi psihicului, este bodyART-ul.

Pentru a începe anul din toate punctele de vedere cu raționament, conștientizare şi sport, vă propunem participarea la cursurile bodyArt în Câmpia Turzii cu unul dintre instructorii şcolii BodyArt România.

“BodyArt un concept nou ce se bazează pe mișcări preluate din gimnastică medicală, din yoga, Thai Chi, Chi Gong, shiatsu şi din tehnici de respirație care ajută foarte mult să redăm corpului o postură corectă. Este un antrenament adaptat europenilor şi educaţiei noastre, nimic nu e dus la extrem din ceea ce priveşte exerciţiile şi filozofia de viaţă, un antrenament funcţional intens al întregului corp care îmbină puterea, flexibilitatea, rezistenţa şi respiraţia”, ne povesteste instructorul bodyArt Brîndușa Istrate.

Antrenamentul bodyArt se bazează pe conceptul Yin-Yang, pe cele 5 elemente din medicina tradiţională chineză. Scopul de bază al BodyART-ului este de a asigura corpului o funcţionalitate perfectă, de a îmbunătăţi postura şi de a-l întări.

Fiecare exerciţiu a fost gândit şi ales ca, prin execuţia lui, corpul să îşi recapete postura corectă şi să scape de mişcările şi poziţiile greşite.

În foarte scurt timp vom începe cursurile de bodyArt in Câmpia Turzii, vom avea cel puțin 2 antrenamente pe săptămână. Pentru rezervarea locului şi pentru detalii suplimentare nu ezitați să contactaţi instructorul body Art la: 0743.614.899.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator