fbpx

Icon Scrie un comentariu

nunta la palat

Anul 2019 începe în forţă! Cel mai aşteptat eveniment al anului, Nuntă la Palat, îşi deschide porţile vineri la ora 12, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. Va fi un weekend al nunţilor retro-glam, aşa că vom regăsi aici multe lumini, oglinzi sau perle, dar şi elemente vechi ce se împletesc armonios cu modernul. Şi totul… cu un strop de strălucire. 

 

Deja un brand cunoscut al industriei şi al oraşului, Nuntă la Palatadună peste 130 de furnizori de servicii din domeniul nunţilor în acelaşi loc. Mirii nu doar că au ocazia să cunoască profesioniştii şi ofertele lor, ci pot chiar să participe la un seminar gratuit în prima zi a expoziţiei, începând cu ora 16:30. Printre alţii, cuplurile vor putea să pună întrebări Danei Roşu, wedding planner, sau Gabrielei Popescu, make-up artist.  

În premieră pentru piaţa de nunţi din România, la Nuntă la Palatva fi lansat “WeddingSaver”, un produs ce va revoluţiona modul în care cuplurile îşi aleg furnizorii pentru ziua marelui eveniment. Acest catalog de cupoane de reduceri îi va ajuta pe miri să facă economii semnificative.  

Sperăm să ne vedem cu bine la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca între 11 și 13 ianuarie 2019. Deschiderea are loc vineri la ora 12, în prezenţa primarului Emil Boc şi a organizatorilor.

Iată şi programul de vizitare a expoziţiei: 

Vineri, 11 ianuarie: 12 – 19

Sâmbătă, 12 ianuarie: 10 - 19

Duminică, 13 ianuarie: 10 – 17

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator