fbpx

Icon Scrie un comentariu

xmas

Chiar la finalul lunii noiembrie 2018, celebra companie suedeză dezvoltatoare de conținut pentru cazinouri NetEnt AB a lansat pe piață un nou slot, Jingle Spin, creat special pentru sărbătorile de iarnă.

 

Potrivit newsworldcasinodirectory.com,  acesta este primul slot cu tematică de Crăciun al anului 2018, iar cei care l-au încercat, fie în varianta cu bani virtuali, fie în varianta cu bani reali, au fost destul de încântați de caracteristicile, grafica și coloana sonoră (plină de zurgălăi si Ho Ho Ho) a acestuia. 

 Deocamdată, în țara noastră Jingle Spin poate fi jucat doar pe bani virtuali, însă cei care joacă la Vlad Cazino au observat probabil că multe din sloturile din ofertă vin de la NetEnt, așa că, cel mai probabil, nu va trece mult până ce Jingle Spin va ajunge, și el, în ”vitrina’’ cazinoului ”frate’’ cu agenția de pariuri Unibet. 

Recent lansatul slot este prezentat de producător astfel - un slot video cu o grafică remarcabilă și o coloană sonoră potrivită, alături de un personaj de Crăciun ieșit din tipare. La fiecare rotire, Moș Crăciun învârte o ”roată a norocului’’ pe care sunt plasate, sub formă de globuri, diferite surprize: sume de bani, rotiri gratuite, simboluri wild și altele. În momentul în care roata se oprește la un anumit glob, acesta este plasat de Moș Crăciun în brațele primului din cei 5 elfi care stau cocoțați pe coloanele jocului, iar aceștia îi dau drumul în joc doar dacă pe coloană respectivă se oprește un simbol cu o cutie magică wild. Abia atunci câștigul este al jucătorului. În orice caz, noul slot este cât se poate de inedit și va prinde cu siguranță la public în această perioadă a sărbătorilor de iarnă, la fel cum s-a întâmplat și cu alte sloturi de Crăciun lansate de NetEnt în anii trecuți (Fruit Shop: Christmas Edition, Secrets of Christmas sau Flowers: Christmas Edition). 

 Iată ce a declarat Bryan Upton, directorul departamentului de jocuri al NetEnt, la lansarea noului slot de Crăciun, Jingle Spin: 

”Jucătorii iubesc să încerce jocurile noastre tematice pe tot parcursul anului deoarece ele sunt întotdeauna populare în jurul evenimentelor importante din calendar, precum și mult timp după aceea. Cine nu vrea să simtă Crăciunul în iunie? Jingle Spin captează magia Crăciunului și, odată cu intrarea în spiritul sărbătorilor, aduce un plus de distracție în categoria noastră de sloturi de Crăciun.”

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator