fbpx
Scrie un comentariu

vivo injurullumii

VIVO! Cluj-Napoca îi provoacă pe toți clienții să țintească cât mai departe cu un avion de hârtie. În perioada 18 octombrie și 16 noiembrie clienții care se înscriu online vor participa în cadrul concursului de avioane de hârtie ce va avea loc în perioada 17 noiembrie-18 noiembrie. Câștigătorii vor fi premiați cu bilete de avion și vouchere de vacanțe.

 

VIVO! Cluj-Napoca, Turkish Airlines și TUI Travel îi provoacă pe toți clienții centrului comercial să țintească cât mai departe cu avioane din hârtie și să câștige multe premii. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie online pe https://bit.ly/2CopIJx, să obțină brevetul de pilot. În data de 17 noiembrie va avea loc concursul în zona de food court iar în data de 18 noiembrie vor avea loc semifinalele și finalele. Competiția va avea loc pe o pistă marcată și trasată și va fi supervizată de un arbitru de la Federația Română de Modelism.

Câștigătorii vor fi premiați cu:

Primul loc: Două bilete de avion spre orice destinație din lume spre care Turkish Airlines zboară direct din Istanbul.

Al doilea loc: Un voucher constând într-un pachet de vacanță spre orice destinație cu charter TUI (Grecia, Spania, Turcia).

Al treilea loc: Două bilete de avion spre Istanbul.

Al patrulea loc: 5 materiale promoționale Turkish Airlines (macheta avion, agendă, pix etc.)

Regulamentul și mai multe informații se găsesc pe vivo-cluj.com

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator