fbpx

Scrie un comentariu

JocPacanele

Mediul online permite jucătorilor să încerce zeci de jocuri cu păcănele gratis în varianta demo și există numeroase site-uri care reunesc cele mai populare jocuri de casino. Un exemplu de astfel de site este JocPacanele, iar în continuare vei regăsi câteva dintre sloturile clasice pe care trebuie să le încerci dacă accesezi această platformă online.

 

De ce sloturi clasice? Pentru că toți jucătorii preferă aceste jocuri, iar dacă jucătorii sunt începători, există un motiv în plus pentru care aceștia să aleagă sloturi clasice. 

Jocuri cu păcănele gratis pe JocPacanele

  1. Lucky Lady Charm Deluxe

Nu există jucător care să nu fi încercat acest slot popular. Cu o structură simplă de 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată, funcții speciale ș o grafică de poveste, Lucky Lady Charmgratis se numără printre jocurile preferate atât din cazinourile fizice, cât și din cele online. Jocul prezintă simboluri cu valoare scăzută date de cărțile standard de joc, J, K, Q, 9, 10, și simboluri cu valoare ridicată reprezentate de lucruri purtătoare de noroc precum un picior de iepure, un trifoi cu patru foi sau o monedă. Pe lângă simbolurile de bază, jocul aduce și simboluri speciale: Wild reprezentat de logo-ul jocului și Scatterdat de un glob de cristal care activează caracteristica specială a jocului. 

Jucând Lucky Lady Charm gratis poți câștiga 15 rotiri gratuite cu posibilitatea multiplicării tuturor câștigurilor de 3 ori. Trebuie doar să reunești pe role trei sau mai multe simboluri Scatter și funcția Free Spins se va activa. Simbolul Wild contribuie la obținerea mai multor câștiguri pentru că poate înlocui orice alt simbol din joc, cu excepția Scatter-ului, în vederea formării unei combinații de simboluri identice, iar pentru combinațiile la care contribuie un simbol Wild, câștigurile se dublează.

  1. Burning Hot

Continuăm cu un slot clasic cu fructe pe care îl poți încerca gratis pe JocPacanele. Burning Hot este un joc dezvoltat de IGT, unul dintre principalii furnizori de jocuri de noroc și atrage prin grafica simplă specifică sloturilor clasice, prin simbolurile speciale Scatter și Expangind Wild, funcțiile speciale și rata de profit de 96.45%. 

Există două simboluri Scatterla acest joc, unul este repreznetat de un semn de dolar și apare pe rola 5, aducând un câștig de trei ori mai mare decât pariul jucătorului, iar celălalt este reprezentat de o stea purpurie care apare pe rolele 1, 3 și 5, iar trei simboluri de acest tip îți aduc un premiu. Simbolul Expanding Wild generează câștiguri prin faptul că se extinde pe role pentru a contribui la formarea unor combinații de simboluri identice. 

Burning Hot aduce posibilitatea activării funcției Gamble. Deci dacă vrei un plus de adrenalină și de două ori mai multe câștiguri, activează funcția și încearcă să ghicești dacă următoarea carte va fi roșie sau neagră. Totuși, un răspuns greșit atrage anularea câștigurilor, așa că alege cu atenție momentul în care activezi funcția. De asemenea, poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi din runda bonus Jackpot Cards Mistery. Bonusul se activează automat și va trebui să selectezi 3 cărți cu același simbol dintr-un pachet de 12 cărți. Vei primi jackpotul în funcție de simbolul cărților selectate.

  1. Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe aduce într-un templu egiptean simboluri valoroase și funcții speciale care îți aduc rotiri gratuite. Simbolurile cu valoare scăzută sunt date de cărțile standard de joc, iar simbolurile cu valoare ridicată sunt în strânsă legătură cu tema propusă, printre acestea numărându-se un arheolog, o statuie și un sarcofag. Simbolul Book of Ra reprezintă atât simbolul Wild, cât și Scatter-ul care activează runda bonus cu rotiri gratuite. 

Runda bonus Free Spins este activată atunci când reunești oriunde pe role 3, 4 sau 5 simboluri Scatter. Vei primi 10 rotiri gratuite, iar un simbol obișnuit se va transforma în Expanding Wild, ceea ce te ajută să formezi mai multe combinații câștigătoare. 

Și acest joc prezintă funcția Gamble, așa că dacă te simți încrezător, o poți activa oricând. 

Dacă vrei să încerci unul dintre aceste jocuri cu păcănele, vizitează JocPacanele și vei găsi zeci de jocuri gratis, fără depunere, dar și bonusuri exclusive pentru a juca avantajos. Spre exemplu, dacă te înregistrezi la Admiral, beneficiezi de un bonus fără depunere de 200 RON Gratis + 75 Rotiri Gratuite și un bonus cu depunere în valoare de 100% în limita a 800 RON care îți dublează primul depozit de minim 30 RON.  

Revendică-ți bonusul de bun venit și încearcă Lucky Lady Charm gratis și multe alte păcănele clasice  pe JocPacanele!

Lucky Lady Charm gratis

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator