fbpx

 
 
Scrie un comentariu

asigurari talos

Locuitorii din Campia Turzii au devenit tot mai conștienți că trebuie să investească și în siguranța proprie și a bunurilor fapt pentru care în luna august 2018 au cumparat asigurări auto (RCA, CASCO, CMR), asigurări de locuintă, asigurări medicale de călătorie, asigurări de accidente, asigurări de sănătate, asigurări de răspundere civilă, etc. de peste peste 90 000 lei (900 milioane lei vechi) numai prin agenția locală a Safety Broker de Asigurare, record absolut în cei peste șase ani de funcționare.

 

Campaniile de conștientizare a riscurilor și de educație defășurate de agenția Safety Broker Campia Turzii în acest sens prin pliantele distribuite, prin mass media, rețelele de socializare, etc. își arată rezultatele de la o luna la alta și ne bucură că locuitorii municipiului nostru sunt tot mai conștienți și mai educați în acest sens.

Safety Broker de Asigurare cel mai puternic broker de asigurare cu capital 100% românesc și privat din România, prezent în Câmpia Turzii prin franciza TALOŞ Insurance Consulting SRL vine în întâmpinarea clienţilor cu un pachet complex de servicii de asigurare la un standard de calitate certificat ISO 9001:2008, servicii financiare şi alte servicii conexe.

Directorul agenției, Florin Liviu TALOȘ persoană dedicată 100% acestei activități cu 20 ani de experiență în asigurări reprezintă garanția calității serviciilor prestate. Dovada calității acestor servicii o reprezintă portofoliu de clienți acumulat în cei peste șase ani, respectiv 3424 persoane fizice și 172 persoane juridice care încheie în prezent asigurări prin Safety Broker Câmpia Turzii.

Cei care încă nu sunteți clienții noștri nu trebuie să ne credeți pe cuvânt ci va trebui să apelați la serviciile noastre pentru a vă convinge singuri. Pentru asta vă așteptăm de luni până vineri între orele 9.00-18.00 la sediul nostru din Campia Turzii, strada Andrei Mureșanu, nr. 12 (vis-a-vis de hotel Tiver). Rezolvăm și urgențele NON STOP la telefon 0744 428 599.

Comunicat Safety Broker Câmpia Turzii.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate