fbpx
Scrie un comentariu

costum mire

În ziua de azi bărbații vor să fie eleganți de aceea țin cont de tendințele din modă și aleg îmbrăcămintea corespunzătoare stilului lor. Costumele de mire din acest an sunt într-o gamă variată de modele, țesături și nuanțe de culori. Una din principalele reguli în alegerea costumului de mire este să se țină cont de stil. Un costum trebuie să fie elegant, dar mai ales confortabil. De asemenea este important ca mirele să aleagă culoarea potrivită și pentru asta prezentăm cele mai populare nuanțe de culori din acest an.

 

1. Costumul de mire negru

Negrul este cea mai bună alegere pentru o nuntă clasică. În fiecare an negrul este în trend, fie că este vorba despre un costum clasic sau de un model extravagant. 

2. Costumul de mire alb

Albul este perfect pentru orice nuntă, simbolizează tradiționalul vechi. Un costum alb va fi perfect pentru ceremonia de nuntă pentru că această culoare este asociată cu fidelitatea și perfecțiunea. Îmbrăcămintea albă va fi întotdeauna elegantă, albul este plăcut ochiului și are efect calmant. Albul este folosit și în religie, în creștinism este asociat cu tot ce este divin și pur. 

3. Costumul de mire de culoare bej

Bejul este o culoare de vară deci poate fi o alegere bună pentru un costum de mire realizat din materiale naturale, din in sau bumbac. Bejul este o culoare elegantă, care se asortează cu alb și albastru. Dacă pantalonii și jacheta sunt gri, cămașa poate fi albă sau într-o nuanță de albastru deschis. 

Bărbații care vor un stil confortabil, relaxat, pot opta pe varianta unui costum de mire cu pantaloni colorați. Se poartă pantalonii bej sau în altă nuanță, care să se potrivească perfect unei nunți de vară. 

4. Costumul de mire de culoare gri deschis

Culoarea gri este de asemenea clasică, preferată de bărbați la nunta lor. Se poate purta în orice anotimp și merge la orice tip de nuntă, indiferent de stilul și tema ei. În acest an este recomandată combinația de nuanțe de gri, între sacou, pantaloni și cravată.  

5. Costumul de mire cu sacou în culoare bordeaux sau burgundy

Culoarea bordeaux atrage mereu atenția. Energia sa este puternică, impresionează și captează privirea. Un costum în culoare burgundy se va distinge din multe alte culori, îl va face pe mire să pară irezistibil. 

6. Costumul de mire albastru marin

Albastru marin este o culoare elegantă foarte apreciată de bărbați. Te duce cu gândul la valurile mării sau ale oceanului. Această culoare se regăsește adesea în modă și concurează cu turcoazul. 

7. Costumul de mire albastru deschis

Tonurile pastelate sunt foarte frumoase, de aceea albastru deschis este perfect pentru o nuntă în lunile de vară. Costumul albastru deschis merge perfect cu o cămașă albă și o cravată de un albastru mai întunecat. De asemenea, se poate folosi și un papion cu imprimeu floral. 

8. Costumul de mire în nuanța de culoare albastru regal

Sunt bărbați care aleg smockingul pentru ceremonia de nuntă. Această jachetă este într-adevăr elegantă și poate fi dintr-un material albastru. Dacă smoching-ul are reverul albastru ar trebui purtați pantofi negri în stil tradițional. Dacă se aleg pantofi maro, combinația este de asemenea elegantă, iar stilul va fi unul în trend. Întotdeauna hainele albastre cu pantofii maro pot părea moderne, mai ales dacă se aleg și accesoriile potrivite. 

9. Costumul de mire în nuanță indigo

Indigoul este o nuanță de culoare îndrăzneață care atrage atenția persoanelor din jur. Un costum indigo merge cu o cămașă albă și pantofi maro. 

10. Costumul de mire cu sacoul de culoare verde

Verdele este de asemenea o culoare de vară, la fel de elegantă ca bejul. Deși bejul este o culoare mai populară, mai luminoasă, pentru că te duce cu gândul la nisipul plajei, totuși verdele este mai plăcut pentru că îți dă un sentiment de vitalitate și armonie, este un simbol al securități, calmează și energizează. Un costum verde va arăta că mirele este o persoană sociabilă, prietenoasă, cu un caracter calm și pașnic.  

Mirele poate opta pentru un costum deosebit făcut la comandă deoarece astfel poate alege nuanța de culoare pentru material, poate selecta modelul, tipul de material și croiala. Are posibilitatea de a alege stilul de costum pe care îl dorește, fie că este vorba despre un costum de ceremonie, pentru nuntă sau un tip de costum pentru o altă ocazie, un costum business cu totul special. 

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator