fbpx

Icon Scrie un comentariu

opticline laser

Cel mai inovator și performant laser Excimer pentru reducerea dioptriilor, Zeiss Mel 90, vârful de gamă de la Zeiss, va sosi la clinica Opticline Turda, în 6 săptămâni!

 

”De-abia așteptăm să îl primim și să începem să îl utilizăm pentru intervențiile de reducere a dioptriilor!

Ne bucurăm să putem oferi pacienților noștri cea mai înaltă calitate a intervențiilor de reducere a dioptriilor, realizate cu cele mai bune echipamente posibile!”, a spus dr. Teodor Holhoș.

Vă reamintim faptul că până la acest moment, în zona noastră nu exista o clinică oftamlmologică care să acopere toate tipurile de intervenţii sau consultaţii ale pacienţilor. Aparatura folosită de Opticlinic este una de ultimă generaţie: laser diabet, laser cataractă secundară, investigații glaucom, câmp vizual computerizat, tomograf de nerv optic (OCT), tomograf de retină (OCT), ecografie oculară, biometrie și Plusoptix pentru copii, iar tuturor acestor aparate li se alătură o gamă largă şi complexă de proceduri şi investigaţii medicale, printre care şi operaţia pe retină (în ţară existând doar 10 chirurgi, estimativ, care să efectueze astfel de proceduri, printre ei numărându-se şi medicul Teodor Holhoş).

Programări pentru consult la clinica Opticline Turda se pot face la telefon: 0755.057.533.

Clinica Opticline Turda este situată pe strada Libertății.

opticline turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator