fbpx

Scrie un comentariu

VIVO Summer Festival

Vara a început în forță la VIVO! Cluj-Napoca! Astfel, în perioada 15 iunie-15 iulie microbiștii pot urmări meciurile FIFA live pe un ecran gigant amplasat în zona de food court. Apoi, în perioada 6-8 iulie 2018, clienții sunt invitați la prima ediție a evenimentului ” VIVO! Summer Festival ” iar cei mici vor avea parte în perioada 14-15 iulie 2018 de piese de teatru de păpuși.


CAMPIONAT DE SENZAȚIE!


Vara e despre fotbal, prieteni, bucuria victoriei. Din acest motiv, VIVO! Cluj-Napoca a pregătit în zona de food court un ecran gigant pentru ca toți microbiștii să trăiască la intensitate maximă meciurile din cadrul campionatului mondial de fotbal.


VIVO! SUMMER FESTIVAL


E vară, e vremea festivalurilor iar VIVO! Cluj-Napoca va organiza un festival chiar în incinta centrului comercial. În perioada 6-8 iulie 2018, între orele 17.00-22.00, în piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații, clienții vor avea parte de muzică pusă de DJi precum Vlad Bretan, Le Minion și S-T-PHAN, cocktail-uri delicioase, un photo booth bus unde vor primi amintire numai bună de pus pe frigider și vor avea șansa de a câștiga invitații la festivalurile de muzică Electric Castle și Untold prin intermediul unei aplicații de tip joc interactiv disponibilă pe un ecran digital tactil.


PĂPUȘILE FAC SPECTACOL


Luna iulie va continua la VIVO! Cluj-Napoca cu două spectacole de păpuși. Sâmbătă, 14 iulie, începând cu ora 18.30, Pinocchio le dă întâlnire celor mai mici clienți ai centrului comercial în cadrul unui spectacol sub regia Dana Bonțidean. Duminică, 15 iulie, începând cu ora 18.30, va veni rândul Scufiței Roșii care îi va amuza pe copii în cadrul unei adaptări inedite a textului și a punerii în scenă originale prin diferențele de stil în crearea acțiunii personajelor, susținută de o scenografie ingenioasă. Cele două spectacole vor avea loc în piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații.

Despre IMMOFINANZ


IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator