fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

petrus dent

Clinica Dentara Petrus Dent lansează Campania Un zâmbet fericit si sănătos pentru copilul tău! Ziua Copilului va fi sărbătorita la Petrus Dent timp de doua săptămâni  cu reduceri de 50% pentru copii la serviciile stomatologice.

 

Oferta Speciala pentru copii intre 3 si 14 ani!

Clinica Dentara Petrus Dentderulează in perioada 01 iunie – 14 iunie 2018 Campania Un Zâmbet fericit si sănătos pentru copilul tău. In cadrul campaniei timp de 2 săptămâni copiii cu vârste intre 3 si 14 ani au parte de control stomatologic gratuit si reducere 50% la servicii stomatologice. Pe lângă serviciile stomatologice medicii vor oferi copiilor informații despre igiena orala, periaj dentar si alte aspecte importante pentru un zâmbet sănătos.

”Medicii stomatologi de la Petrus Dent promovează beneficiile unei igiene orale  sănătoase, de aceea suntembucuroși sa facilitam accesul copiilor la asistenta stomatologica si îngrijire dentara. Mai mult, am pregătit un cabinet special dedicat copiilor si in loc de o sala de așteptare -  o sala de joaca pentru copii”, spune medic stomatolog Andreea Petrus, director Petrus Dent. Pentru a beneficia de aceste servicii este necesara programarea in avans la numărul de telefon: 0744550599. Campania se va desfășura la sediul Petrus Dent din Turda, strada Lianelor nr. 3A.

Serviciile stomatologice necesare copilului vor fi decise de medicul dentist in urma examinării. Însoțirea copilului de un adult este obligatorie.

De Ziua Copilului Petrus Dent dăruiește zâmbete!

Clinica Dentara Petrus Dent

Informații de contact:

telefon: 0744550599

e-mailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresa: Str. Lianelor nr. 3A, Turda

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator