m install
petlinii
nello construct

Conferinta ”Totally Gaming” – Martie 2018

floris

Cele mai mari nume din industria jocurilor de noroc online a luat parte la conferinta academiei ”Totally Gaming’’ din 20-22 mrtie 2018, ocazie cu care, pe parcursul celor 3 zile, a fost tinut un curs de dezvoltare online a sloturilor.

 

Locatia aleasa, Malta, este una predilecta pentru cei implicati in industria jocurilor de noroc, aceasta reprezentand, de exmplu,12% din economia nationala in prima jumatate a anului trecut (2017). In aceeasi perioada, conform MGA (Autoritatea pentru Jocuri de Noroc din Malta), operatorii de jocuri de noroc ce au sediul in Malta pompasera peste 550 de milioane de euro in economia locala, lucru usor de inteles daca tinem cont de numarul impresionant al operatorilor de jocuri de noroc licentiati in arhipeleagul din Marea Mediterana: 282, din care 275 poseda licente pentru online. Pe langa facilitatile oferite operatorilor de jocuri de noroc, un alt avantaj al Maltei este climatul mediteranean care face ca temperatura medie anuala sa se situeze in jurul a 23 de grade celsius.

Cel mai recent curs al academiei ”Totally Gaming’’ a avut ca tematica principala designul eficient al jocurilor slot, tehnicile de modelare esențiale pentru sloturi de succes online și dezvoltarea abilităților matematice cheie, aspecte necesare in atingerea obiectivelor de dezvoltare a jocurilor. Pentru mai multe informatii, iata cateva din beneficiile cursului, asa cum au fost ele punctate de organizatori:

  • • Înțelegerea elementelor de bază ale designului jocului, conceptelor matematice și modelării.
  • • Stabilirea și construirea unui concept demonstrativ de sloturi care poate fi imediat de referinta pentru afaceri.
  • • Construirea unei viziuni strategice integrate menita sa livreze o afacere iGaming eficienta si proftabila.
  • • Abordarea barierelor și a oportunităților pe o piață complexă, cu viziuni și strategii utilizate de tutorele cursului in vederea depășirii posibilelor probleme ale pietei in viitor.
  • • Creatie și inovație în definirea afacerilor pe o piață din ce în ce mai competitivă și aglomerată.
  • • Înțelegerea și consultarea comenzilor pentru proiectarea și dezvoltarea cu succes a jocului.
  • • Acumularea de cunoștințe și îndrumări in scopul construirii unei strategii de afaceri care să corespundă obiectivelor de dezvoltare a jocului.
  • • Categorizarea și prioritizarea conceptele de design bazate pe propriul cadru al formatorului in scopul definirii jocului în stadiu incipient.

Organizatorul conferintei ,, Clarion Events’’, unul dintre cei mai importanti  organizatori de evenimente din lume, cu o experienta de peste 70 de ani in domeniu. Din ce in ce mai des in ultima vreme firma a a devenit o afacere cu adevărat internațională, cu un portofoliu de evenimente și mărci media pe o serie de piețe verticale. Cei 950 de angajați, ce isi desfasoara activitatea in cele 13 birouri din întreaga lume, sunt specializati în furnizarea de soluții de marketing, de rețelistica și informare de primă clasă în sectoare cu valoare ridicată, atât în ​​zonele mature cât și în cele emergente. In plus, compania Clarion Events este lider de piață în furnizarea de conectivitate și înțelegere critică a afacerilor în cadrul comunităților formate din cumpărători și vânzători. Clientii sai folosesc gama de expoziții, conferințe, târguri și site-uri web pentru a viza noi afaceri, pentru a-și promova produsele, pentru a construi relații mai strânse cu clienții lor și pentru a identifica noi oportunități de îmbunătățire a performanței.

Astfel de conferinte si cursuri sunt din ce in ce mai des organizate, la nivel mondial, data fiind expansiunea si stabilitatea industriei jocurilor de noroc in acest secol, pe buna dreptate numit, al tehnologiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: