Live Video
 

maxiprest mai2018

S-a redeschis Cofetăria Savarina de la Materna!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Cofetăria Savarina, situată în zona Materna, pe Calea Victoriei 102-104, s-a redeschis cu o nouă înfățișare! Practic, a fost schimbat tot interiorul, clienții fiind așteptați acum într-un local modern și primitor.

 

”Ce poate fi mai minunat ca atatia prieteni (clienti) sa fie cu tine. Azi sincer ne-ati copleșit. Cuvintele devin anoste. Speram sa fim la nivelul d-voastra. Sunteti extraordinari. Noi va multumim din suflet”, a fost mesajul transmis de oficialii Cofetăriei Savarina, după deschiderea localului și după ce impresiile clienților, foști sau mai noi, au fost extrem de pozitive.

”Cofetaria SAVARINA a luat fiinta in anul 1999 avand drept scop lucrativ perpetuarea traditiei de comercianti si producatori in domeniul patiserie si cofetarie initiate de d-na KIS MARIA (MORIKO) cu o vasta experienta in domeniu, practic anterior anului 1985 societatea de elita in domeniu a municipiului TURDA. Firma detine in prezent un laborator de productie si doua cofetarii unde se comercializeaza o gama variata de delicatese. Pentru sezonul de vara dispunem de doua terase la fiecare locatie, care asigura vizitatorilor clipe de destindere si relaxare la o cafea si o prajitura de calitate. De curand activitatea a fost diversificata cu preparare de pizza si alte produse fastfood”, este prezentarea făcută pe pagina de Facebook.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...