Scrie un comentariu

Cofetăria Savarina, situată în zona Materna, pe Calea Victoriei 102-104, s-a redeschis cu o nouă înfățișare! Practic, a fost schimbat tot interiorul, clienții fiind așteptați acum într-un local modern și primitor.

 

”Ce poate fi mai minunat ca atatia prieteni (clienti) sa fie cu tine. Azi sincer ne-ati copleșit. Cuvintele devin anoste. Speram sa fim la nivelul d-voastra. Sunteti extraordinari. Noi va multumim din suflet”, a fost mesajul transmis de oficialii Cofetăriei Savarina, după deschiderea localului și după ce impresiile clienților, foști sau mai noi, au fost extrem de pozitive.

”Cofetaria SAVARINA a luat fiinta in anul 1999 avand drept scop lucrativ perpetuarea traditiei de comercianti si producatori in domeniul patiserie si cofetarie initiate de d-na KIS MARIA (MORIKO) cu o vasta experienta in domeniu, practic anterior anului 1985 societatea de elita in domeniu a municipiului TURDA. Firma detine in prezent un laborator de productie si doua cofetarii unde se comercializeaza o gama variata de delicatese. Pentru sezonul de vara dispunem de doua terase la fiecare locatie, care asigura vizitatorilor clipe de destindere si relaxare la o cafea si o prajitura de calitate. De curand activitatea a fost diversificata cu preparare de pizza si alte produse fastfood”, este prezentarea făcută pe pagina de Facebook.

 

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator