Scrie un comentariu

La ”Sarea-n Bucate”, luna martie aduce râsete și zâmbete. Fiți invitații noștri la o sesiune de bună dispoziție cu Nicu Bendea, un stand up comedy de excepție.

 

Născut în comuna Sohodol din județul Alba, în Țara Moților, Nicu Bendea este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din Cluj. A apărut și la TV, mai precis la Look TV, unde a realizat emisiunea Tonik Show. Spune că nu are texte pe care să le scrie și ulterior să le învețe și este genul autodidact, mai degrabă, în condițiile în care este absolvent al Facultății de Matematică din cadrul UBB și a studiat comedia de pe internet, uitându-se pe YouTube.

Cu siguranță, o seară de umor cu Nicu Bendea te va încărca cu energie pozitivă pentru câteva zile la rând.

Atenție: restaurantul nostru nu răspunde pentru eventuala dependență pe care o va crea comediantul sau pentru efectele secundare generate de râsul în hohote! Va fi dificil să-l readucem tot la câteva zile...

Ca remediu, recomandăm ”rețeta” noastră imbatabilă: un pic de umor, cu o gură de vin din Crama La Salina. Măcar așa, dacă veți deveni dependent de vinurile premiate din crama noastră, știți unde ne găsiți! 

Rezervări și informații la: 0730.632.792 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator