fbpx
Icon Scrie un comentariu

Evaluare Risc

Toate societatile comerciale sunt obligate ca, pana la data de 1 iulie 2018, sa contacteze un evaluator care sa realizeze contra cost analiza de risc la securitate fizica.

 

Prin toate societati comerciale se intelege orice persoana cu forma juridica, PFA, SRL, SRL-D, SA, etc indiferent de dimensiune si obiect de activitate sau daca este in functiune au in conservare.

(farmacie, bar, cafe-bar, club, discotecă, restaurant, frizerie, magazin, sala de jocuri de noroc, casa pariuri sportive, fermă, hotel, motel, stație carburanți, casă amanet, casă schimb valutar, cazinou, casierie utilități, CAR, service, primărie, școală, liceu, grădiniță, cabinet notar public, cabinet medical, policlinică, farmacie, depozit, parc fotovoltaic, tipografie, sediu de firma, depozite, fabrică, etc.)

In conformitate cu art.2 din HG 301/2012 TOATE societalite trebuie sa intocmeasca o analiza de risc la securitatea fizica.

    (1) În vederea îndeplinirii obligaţiilor prevăzute de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, cu modificările şi completările ulterioare, denumită în continuare Lege, unităţile prevăzute la art. 2 alin. (1) din Lege, denumite în continuare unităţi indiferent de natura capitalului social, forma de organizare ori asociere, modul de deţinere a bunurilor ori valorilor, trebuie să adopte măsuri de securitate în formele prevăzute de Lege, completate cu măsuri procedurale.
    (2) Cerinţele minimale de securitate, pe zone funcţionale şi categorii de unităţi, sunt prevăzute în anexa 1.
    (3) Adoptarea măsurilor de securitate prevăzute la alin. (1) se realizează în conformitate cu analiza de risc efectuată de unitate, prin structuri de specialitate sau prin experţi abilitaţi, care deţin competenţe profesionale dobândite pentru ocupaţia de evaluator de risc la securitatea fizică.

In conformitate cu art.2 din Legea 333/2003 obligatia privind asigurarea securitatii bunurilor revine tuturor societatilor asta implicand obligatoriu si efectuarea analizi de risc.

Conform art. 2 alin (1) din Legea 333/2003 – “Ministerele şi celelalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale, regiile autonome, companiile şi societăţile naţionale, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare, societăţile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum şi alte organizaţii care deţin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unităţi, sunt obligate să asigure paza acestora.”

Incalcarea prevederilor din legislatia specifica privind elaborarea si implementarea analizei de risc la securitatea fizica constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 la 10.000 RON

DOCUMENTE SI INFORMATII  CARE POT STA LA BAZA  EVALUARII  DE  RISC  LA  SECURITATEA  FIZICA

- CUI-ul societatii

- Actul de proprietate/inchiriere al locatiei unde functioneaza societatea

- Schita locatiei evaluate

- Date despre elementele mecano fizice constructive ale constuctiilor in care se gaseste locatia (material de constructie, usi, fereste, vitraje )

- Vecini in aceiasi cladire /chiriasi (denumire si obiectul de activitate)

- Vecini externi (denumire, obiect de activitate)

- Proiectele tehnice pentru sistemele de securitate (antiefractie, supraveghere video, control acces) si avizele emise de catre Politie daca corespund conf. Art.68 din HG/301/2012

- Planul de paza si avizul Politiei.

- Contracte care tin de structurile de securite (contract paza,monitorizare,transport valori,instalare sisteme securitate,mentenanta sisteme) 

- Asigurare de respundere civila pentru persoane si bunuri. 

- Proceduri de securitate (instructiuni scrise si asumate pe baza de PV de catre angajati din care sa reiasa ca au fost instruiti cu privire la modul de actiune in diferite situatii de urgenta, talharie, furt)

Detalii si explicatii amanuntite puteti gasii pe www.dgsecurity.ro sau  la contactele:

DAN  GRIGORE                    

Evaluator Autorizat   poz.662 RNERSF                                  

Tel: 0728.888.081.

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

PREZENTARE DG SECURITY SERVICES SRL

Prezentare Generala:

Societatea este infintata in anul 2014 cu sediul central in Bucuresti-Ilfov si a avut o ascensiune constanta ajungand in anul 2018 la o extindere nationala si expertiza considerabila dobandita prin volumul mare de lucrari si mai ales prin complexitatea acestora. .

Zona de competenta:

 • Bucuresti – Ilfov – angajati permanenti.
 • Cluj – asociat permanenet.
 • Constanta –asociat permenent.
 • Iasi – asociat permenet.
 • Nivel national in functie de solicitari si dimensiunea contractului.

Domeniu de activitate:

 • Consultanta in domeniul securitatii
 • Managementul securitatii
 • Audit de securitate
 • Evaluare de Risc la Securitatea Fizica
 • Proiecte tehnice sisteme de securitate
 • Proiectare sisteme detective si avertizare incendiu.

ECHIPA NOASTRA:

Suntem  o echipa tanara dar cu suficienta experienta acumulata pentru a oferii consultanta in domeniul securitatii fizice atat pentru consumatorii de securitate in special companiile multinationale cat si pentru prestatorii de servicii de securitate.

Echipa noastra are in componenta evaluatori de risc la securitatea fizica inscrisi RNERSF ,proiectanti in domeniul sistemelor de securitate cat si juristi si psihologi care pot acoperii intreaga sfera de servicii in domeniul consultantei de securitate.

 • 1 Consultant Securitate – Dan Grigore
 • 1Evaluator de Risc – Boros Alvaro
 • 1 Proiectant Sisteme Securitate – Ioana Dumitrescu
 • 1 Inspector Securitate – Sorin Vescan
 • 1 Asistent Manager – Sorina Silingher
 • 1 Jurist – Natalia Mayer
 • 1 Psiholog – Elena Valeanu

LOGISTICA

Societatea detine un numar suficient de autoturisme proprietate,leasing operational sau in comodat cat si de realtii la nivel national pentru spatii de cazare si sali de conferinte.Expertiza avansata ne permite deplasarea rapida si eficienta la nivel national si vizionarea si culegerea de date intr-o maniera rapida astfel incat redactarea si livrarea lucrarilor poate fi executata in regim de urgenta intre 12- 72 de ore la cele mai mici preturi de pe piata.

EXPERTIZA SI PORTOFOLIU

Avand in vedere ca portofoliul nostru include consultanta de securitate efectuata pentru clienti cu rezonanta nationala si international  (Combinatul Oltchim, Combinatul Siderurgic Galati SIDEX, Lidl, Praktiker, Peny, Billa, Banca Carpatica, Banca Italo-Rumeno, ING, benzinariile AGIP, CFR Calaori, OSIM, Deichmann, Birico Depot, Grupul Fildas, Farmaciile Catena) cu necesitati diferite ca si grad de dificultate, experianta dobandita ne recomanda pentru gasirea solutiilor cele mai avantajoase si eficiente in compania dvs.

EXPERTIZA PERSONALA:

– Dan Grigore, Consultant Securitate, a organizat managementul de securitate la multinationale de renume, TNUVA (productie si distributie natioala produse lactate ) DEICHMANN (retailer national incaltaminte), evaluare de risc si consultanta pentru Combinatul Chimic Oltchim si Combinatul Metalurgic Sidex Galati, Director Operational Romprest Security – AIHCB - Aeroportul International Henry Coanda.

– Boros Alvaro, Evaluator de Risc cu peste 100 de lucrari efectuate Manager de Securitate la SHELETER SECURITY,Inspector Securitate Aeroportul Baneasa.

– Ioana Dumitrescu,  Proiectant Sisteme Securitate – Metroul SA, experienta ampla in proiectarea sistemelor de securitate pe zone de infrastructura critica din cadrul METROREX cat si o serie de lucrari in domeniul privat.

– Sorin Vescan, Inspector Securitate – a participat si a asigurat suportul la evaluarea mai multor lanturi de magazine ale multinationalelor de retail (LIDL,PRAKTIKER)

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator