Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Echipamente fitness Nordic Track

kaufland 650x100 22.12

Lider mondial în domeniul echipamentelor fitness destinate uzului casnic și semiprofesional, membru al grupului ICON Health & Fitness, NordicTrack are peste 25 de ani de experiență în comercializarea pe piață a echipamentelor fitness, având produse inovatoare de înaltă calitate.

 

De la clasicul echipament Pro Skier la cea mai recentă bandă de alergare echipată cu iFit, NordicTrack continuă să dezvolte tehnologia și designul pentru a vă ajuta să atingeți performanțe ridicate în antrenamentele dumneavoastră.  

În anii '90 am extins expertiza noastră și în alte domenii, cum ar fi benzile de alergare, biciclete de exerciții, biciclete eliptice și multe altele. Pentru a obține succesul în performanțâ am îmbinat mai multe elemente cheie, design, stil și inovație.  

Investiind foarte mult în cercetare și dezvoltare, NordicTrack garantează că produsele au cea mai avansată tehnologie disponibilă. Echipamentele fitness sunt dotate cu tehnologia interactivă iFit dezvoltată împreună cu cei de la GoogleMaps. Ultima generație a echipamentelor Nordic Track este dotată cu ecran cu touchscreen, având conexiune la internet, browser web și alte funcții interactive. Banda de alergare a beneficiat și ea de un sistem inovator de amortizare a șocurilor.  

Aceste caracteristici fac din NordicTrack cea mai bună alegere pentru a începe să faceți un antrenament relaxant și cu performanțe ridicate.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...