Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Navigator gps

kaufland 650x100 22.12

De cate ori nu v-ati intrebat daca atunci cand mergeti intr-un oras nou daca ati luta-o pe drumul cel bun? De acum nu mai trebuie sa va faceti grij deorece puteti sa va cumparati un navigator gps. Este mult mai precis fata de un gps traditional, iar unele ofera gratuit actualizarea hartilor din intreaga Europa.

 

De unde sa cumperi cel mai bun navigator gps

Un navigator gps nu este un obiect foarte scump, dar trebuie ales cu atentie. Aveti grija de unde il achizitionati. Ideal ar fi sa mergeti intr-un magazin specializat sau intr-unul de electrocasnice, nu cumparati la intamplare fara sa fi citit nimic inainte, pentru ca s-ar putea ca alegerea sa nu fie cea mai potrivita.

Unde vei utiliza navigatorul gps?

Daca doar ce te-ai mutat intr-un oras nou si nu cunosti nicio strada, atunci un navigator gps este cel mai potrivit. Este un obiect foarte util si pentru taximetristi si camionagii, arata si lucrurile foarte mici, chestii pe care alte dispozitive de indicare a drumului nu le arata.

Majoritatea sistemuelor de navigatie gps beneficiaza de update gratuit, asta inseamna ca, daca aveti grija de el si nu se sparge vei beneficia toata viata. Interfanta este simpla si usor de utilizat, chiar daca unele sunt mai scumpe sau ieftine, oricine se va putea descurca cu un navigator gps.

Atunci cand introduci locatia la care vrei sa ajungi, in doar cateva secunde vei ave rutele. Navigatorul gps este cunoscut pentru rapiditatea cu care calculeaza rutele, fata de aplicatiile de mobil care uneori dureaza cateva minute.

La ce trebuie sa te uiti cand cumperi un navigator gps

Mai toate sistemele de navigatie gps folosesc sateliti, nu toate au aceleasi principii tehnice si nu toate prezinta aceleasi informatii. Unele navigatoare gps sunt foarte precise si usor de folosit, altele nu arata atat de precis ruta incat pot sa va incurce.

Dimensiunea ecranului sa fie de minim 5inch, pentru a putea vedea cat mai mult. Pretul difera in functie de dimensiuni. Unul cu o diagonala mai mare va afisa in detaliu harta si informatiile de interes.

Dotari si performante

Sistemele de navigatie au configuratie puternica, formate dintr-un procesor de minim 800Mhz si o memorie RAM de 128 si o capacitate de stocare de pana la 4GB. Este un obiect perfect daca aveti copii mici, pentru ca ei mereu trebuie sa faca ceva diferit, astfel ca puteti incarca destule melodii si filme pentru copii.

Daca au bluetooth puteti sa efectuati si efectuati apeluri telefonice, fara sa fie nevoie sa luati mainile de pe volan.

Unele vin cu alerte de camere de securitate, astfel veti sti pe unde sa conduceti cu atentie.

Accesorii

Atunci cand va cumparati, uitati-va sa aibe au suport auto, incarcator auto si calul miniUSB, sunt folositoare pentru ca suportul permite amplasarea sistemului pe bord.

Un navigator gps este superior tuturor aparatelor menite sa te informeze cum sa ajungi din punctul A in punctul B.

Speram ca am fost de ajutor, iar atunci cand o sa iti cumperi unul o sa tii cont de sfaturile noastre. Mai multe sfaturi poti gasi si pe Recomandari-Specialisti.ro


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...