m install
petlinii
nello construct

Cel mai bun raport calitate-preț pentru uși și ferestre în Câmpia Turzii!

floris

În centrul Câmpiei Turzii, vis-a-vis de parcarea Primăriei, o afacere 100% românească, de familie, și-a deschis porțile pentru cei care au nevoie de servicii de tâmplărie din PVC și aluminiu, rulouri exterioare din aluminiu, balustrade, sticlă imprimată și/sau securizată. În ceea ce privește sticla imprimată, este ultimul trend în materie de amenajări interioare, în special pentru bucătărie, aceasta înlocuind  faianța clasică, fiind la fel de rezistentă și durabilă.

 

New Design& Setting SRL are peste 11 ani de experiență în domeniu, remarcându-se prin profesionalismul angajaților, tehnologia de ultimă generație și nu în ultimul rând prin dedicarea totală a antreprenorului, dl. Petuhov, omniprezent în toate activitățile pe care le desfășoară.

Pe lângă punctul de lucru de la Câmpia Turzii, mai există altele două care se bucură de un număr foarte mare de clienți satisfăcuți de serviciile prestate.

Prețurile încep de la 80-100 de lei și în funcție de nevoile clienților, ele pot ajunge până la zona de lux, exclusivistă.

Showroom-ul îl găsiți în centrul municipiului Câmpia Turzii, pe strada Mihai Vitezul nr. 1, vis-a-vis de parcarea Primăriei, mai exact pe colț, la parterul blocului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: