Scrie un comentariu

Avem catalogul ofertelor de la Dedeman, care a anunțat deschiderea oficială din 27 septembrie 2017, ora 8.00!  Dedeman este lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc.

Dedeman domină piaţa de bricolaj din România cu 41 de magazine şi cu afaceri de 770 de milioane de euro în 2014.

Compania fondată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl a avut anul trecut un profit de 94 de milioane de euro şi avea aproape 7.200 de angajaţi. 

Vezi mai jos structura Dedeman de la Turda:

”În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri - Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.

Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la Dedeman într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători”, se precizează pe siteul companiei.

Catalogul cu produse la ofertă îl puteți studia dând click AICI.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator