fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

Datele care ţin de volumul afacerilor în domeniul pariurilor sportive în Italia demonstrează că acestea au crescut considerabil în ultimele 16 luni. Pasiunea pentru fotbal şi celelalte tipuri de sporturi se reflectă tot mai mult în parierea online, în special în ultimii 3 ani. Mai mult decât centrele de pariuri, care sunt împrăştiate pe tot teritoriul ţării, datele cele mai relevante pentru analiză sunt cele care provin de la casele de pariuri online.

Poate datorită înaltului coeficient de eficienţă, sau faptului că tinerii preferă să parieze direct online, cert este însă că de la mondialul în Brazilia din 2014, până la jumătatea anului 2016, atunci când au apărut ultimele date, se vede o creştere considerabilă a acestor tipuri de pariuri. Probabil trebuie de împărţit meritul între cei care propun pariurile, respectiv principalele case de pariuri online, şi utilizatorii care optează pentru acest tip de joc.

Datele care au fost analizate şi care acoperă ultimii doi ani, demonstrează că există totuşi o zonă unde pariurile sunt mai populare, iar sumele, mai mari. Aceasta este în special în centrul Italiei, având în frunte regiunea Lazio, care este locaţia unde se pariază cel mai mult. Evident, cele mai multe pariuri sunt pe meciuri de fotbal. Însă, la general, volumul afacerilor include cam toate sporturile profesioniste, precum Formula 1 şi MotoGP. După Lazio urmează Lombardia şi Campania. Oraşele unde centrele de pariuri sunt mai întotdeauna pline sunt Roma, Milano şi Napoli. Trebui să ţinem cont de faptul că, dacă în anii trecuţi pariurile online erau un fenomen de nişă, în ultimele 16 luni volumul acestora a crescut cu 55%, dacă e să ne conducem de datele oferite de Camera Deputaţilor.

Mijloacele tehnologice au contribuit şi influenţat acest sector, ajutând la o creştere de 27% între 2015 şi 2016. Mai mult ca atât, ultimele date spun că pariurile sportive cresc cu 55% şi devin principalul mod de a face pariuri şi în Italia. Această întorsătură de situaţie a fost întâmpinată cu mare atenţie de către experţii în sector.

Majoritatea site-urilor de pariuri online, precum 888sport.ro, oferă întotdeauna cote bune, statistici cu tot felul de informaţii care pot fi consultate de acasă în documentarea pentru plasarea unui pariu. În fiecare zi au loc diferite evenimente sportive pe care pot fi făcute pariuri. Posibilitatea de a juca live este, probabil, cea care atrage mai mult.

Dispozitivele mobile, de exemplu smartphone-uri şi tablete, oferă posibilitatea de a simplifica şi înţelege mai bine informaţiile necesare plasând apoi pariurile prin aplicaţii, efectuând câţiva paşi simpli şi rapizi. Ultimele date spun că fiecare din noi petrece în medie ⅓ din timp conectaţi la o reţea de internet mobil. Acest lucru explică de ce pariurile online, de acasă, au devenit atât de populare. În 2017 valul de succes se menţine. În special cu apropierea campionatelor A şi B, Cupelor Europei şi a principalelor campionate de fotbal de peste hotare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator