Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

S-a inaugurat cel mai modern studio de balet pentru copii din Turda!

kaufland 650x100 22.12

Copiii turdeni au acum un nou loc în care să își petreacă timpul într-un mod constructiv, dar și o oportunitate de pregătire intensivă pentru cei care doresc să devină dansatori profesioniști.

 

Ballerina's Studio este o școală de balet pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Cursurile sunt susținute de balerini cu experiență, absolvenți ai Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică "Octavian Stroia" din Cluj Napoca, premiați la concursuri naționale și internaționale. Orele de balet vor fi susținute după-masa, de luni până vineri, în intervalul 18.00 – 19.00, 19.00 - 20.00, în funcție de grupa în care sunt repartizați copiii. Fiecare copil va susține un program de două ore (cursuri) pe săptămână, iar prețul unui abonament este de 100 de lei pe lună. Pe lângă cursuri, copiii vor fi implicați și in spectacole. De asemenea, în perioada următoare vor fi accesibile și alte genuri de dans: street dance, dans contemporan etc.

Învățarea tehnicilor de dans clasic - balet, de către un copil, favorizează dezvoltarea armonioasă a corpului, îl disciplinează și îi crește încrederea și stima de sine. De asemenea, aici copiii învață să dezvolte prietenii, să interacționeze și să socializeze. Învață să fie curajoși și ambițioși.

Ballerina's Studio se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 37 (vis-a-vis de cantina Ceramica). Pentru înscrieri trebuie să sunați la numărul de telefon 0756065858.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...