Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Nou cabinet de expertiză contabilă la Câmpia Turzii! Bega Consulting oferă servicii profesionale!

kaufland 650x100 22.12

Bega Consulting a inaugurat un nou cabinet de expertiză contabilă la Câmpia Turzii. Societatea este membră CECCAR şi vine în sprijinul antreprenorilor din zonă şi împrejurimi cu o echipă de 4 economişti specializați în Contabilitate, Expertiză contabilă, Management Financiar şi Administrarea Afacerilor.

 

"Credem cu tărie în calitatea produselor şi serviciilor partenerilor cu care colaborezi, în relațiile de încredere, promtitudine şi performanță.  Oferim servicii profesionale de contabilitate şi audit financiar, bazându-ne pe o expertiză riguroasă şi pe un know-how consolidate de-a lungul proiectelor noastre, pentru a pune accent clar pe identificarea soluțiilor adaptate fiecărei constrângeri.  Acordăm asistență permanentă, confidențialitate şi profesionalism. Unul dintre avantajele de care beneficiază partenerii nostri constă în garanțiile acordate în cazul în care se întâmplă să greşim. Ne deplasăm la sediul clienților pentru ridicarea documentelor şi ori de câte ori este necesară prezența noastră.

Venim totodată şi în sprijinul tinerilor studenți pasionați de domeniul economic, care au ales să urmeze cursurile facultăților de profil, oferindu-le posibilitatea de a-şi efectua stagiul de practică în cadrul companiei noastre iar pe viitor, pe măsură ce o să ne extindem activitatea, să reuşim să le oferim şi locuri de muncă în  oraş.

Am luat decizia de a înființa Bega Consulting din dorința de a ne ajuta prietenii şi partenerii să înțeleagă mecanismul contabilității, afacerii lor şi nu doar să plătească lunar anumite servicii de contabilitate, expertize contabile, fără să aibă vreo idee clară despre situațiile financiare. Ne dorim ca ei să se ocupe mai mult de afacerea lor, decât de cifre, ne dorim sa le luăm de pe umeri grijile situațiilor financiare şi să scape de stresul respectării legislației, să se concentreze mai mult pe activitatea operațională.

Pentru mai multe  detalii legate de serviciile noastre vă invităm să accesați pagina noastră de internet www.begaconsulting.ro, unde veți mai găsi informații depre  negocierea tarifelor, datele noastre de contact la care puteți să ne adresați intrebările dumneavoastră

Şi pentru că iubim provocările, acceptăm orice provocare! Te aşteptăm la noul nostru sediu de pe strada Băii, nr 16A, la etajul I. Vino să ne cunoaştem! Eşti invitatul nostru la o cafea bună şi la o poveste in domeniul financiar.”, a transmis Adriana Bega, Partener Bega Consulting.

Site: www.begaconsulting.ro


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...