Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Elixir – Magazin de prezentare uleiuri presate la rece și condimente exotice

kaufland 650x100 22.12

Puteți cumpăra uleiurile Elixir și din piața agroalimentară din Turda, din noul magazin de prezentare  Elixir. Pe lângă uleiurile presate la rece de proveniență locală, marcă înregistrată Elixir, magazinul oferă o paletă selectă de condimente și ingrediente exotice, vinuri alese și dulciuri inedite. Oferta cuprinde uleiurile de floarea soarelui, de rapiță și soia, premiate doi ani la rând pentru calitatea deosebită de The International Taste & Quality Institute de la Bruxelles, prezente la târguri gastronomice din țară și din străinătate (cum ar fi SIAL Paris 2016); și alte ingrediente, condimente și superalimente.În sine, e un eveniment al apropierii dintre autohton și străin, asociat trendului actual care încurajează un stil de viață sănătos, conștient și responsabil. Cum vei condimenta ceea ce îți face bine pe termen lung și e sănătos? Se zice că doar ceea ce e vicios sau îngrașă e plăcut. Răspunsul e variabil și contextual. Certitudinea pe care o întărește brandul Elixir e importanța excelenței, a lucrului bine făcut, a calității, în primul rând.

În același timp, gama de produse lansează provocarea de a experimenta cu arome străine. Clientul descoperă gustul asiatic de turmeric sau nucșoară, îndulcitori naturali non-calorici, fructe uscate aromate, biscuiți vegani care explorează versatilitatea produselor nerafinate, fără zahăr, cu grăsimi nesaturate, cafea verde pentru slăbit, semințe de chia, native în Sudul Americii, nelipsite din budincile raw. Sau poate încerca niște ulei de cânepă cu gust înțepător, presat la rece. Dincolo de evantaiul cosmopolit al ofertei, se află alegerea reiterată a calității, ca fundament al experimentului. Experimentul poate fi unul gastronomic sau unul profilactic, de întărire a organismului cu elixirele actuale de viață lungă – aceste superalimente mitizate și descompuse în conținut nutrițional de liderii dietelor și de nutriționiști.

Produsele pe care le-am enumerat sunt doar câteva din câte sunt acolo sau ar putea fi. Iar dacă ceva lipsește, dacă vom porni la cumpărături cu o listă de dorințe, din ce-am citit sau descoperit în rețete care fac mai delicioasă dieta, sugestiile sunt întâmpinate entuziast, pentru că Elixir vă invită într-o călătorie senzorială, pe noi teritorii gustative care complementează și încurajează un stil de viață sănătos!

În Turda, Piața agroalimentară din Centru, lângă magazinul Trinomus.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...