Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

IMM-urile pot primi până la 1.000.000 euro nerambursabili

kaufland 650x100 22.12

Începând din 23 februarie 2017, IMM-urile pot depune proiecte pentru accesare de fonduri nerambursabile prin Programul Operațional Regional. Valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 200.000 euro și maximum 1 milion euro.POR 2.2 este o oportunitate unică în perioada 2014-2020, pentru IMM-urile producătoare și prestatoare de servicii din mediul urban, de a accesa fonduri nerambursabile de până la 1.000.000 Euro. Deoarece fondurile se epuizează repede, vă recomandăm ca pregătirea proiectului să înceapă în perioada imediat următoare, iar depunerea să fie facută cel mai târziu în a doua lună a apelului.

Ajutorul nerambursabil poate fi de maximum 70% pentru microîntreprinderi si întreprinderi mici și maximum 60% pentru întreprinderi mijlocii, pentru firmele din zona Nord-Vest, care pot accesa în total 24,78 milioane Euro.

Locul implementării proiectului trebuie să fie în mediul urban (inclusiv sate aparținătoare de orașe) pentru IMM-uri, sau în mediul rural pentru întreprinderile mijlocii.


Investițiile eligibile pentru finanțare prin acest program includ:

• Investiții finanțabile prin ajutor de stat regional: Construirea, extinderea spațiilor de producție/servicii; Dotarea cu active corporale, necorporale, inclusiv instrumente de comercializare on-line;

• Lucrările de modernizare pot fi considerate eligibile doar în măsura în care sunt aferente unei investiții inițiale care constă în activități de construire/ extindere/ dotare cu active corporale a spațiilor de producție/ prestări de servicii;

• Investiții finanțabile prin ajutor de minimis: Implementarea procesului de certificare/recertificare a produselor, serviciilor sau diferitelor procese specifice, sistemelor de management al calității, mediului sau sănătății; Internaţionalizare (participarea, la nivel internațional, în afara României, la târguri, misiuni comerciale, expoziţii, în calitate de expozant).

Siena Consulting vă stă la dispozitie pentru detalii suplimentare legate de accesarea fondurilor nerambursabile și vă oferă gratuit analiza eligibilității proiectului.

Ne puteți contacta la telefon 0729.006208 sau ne gasiti pe str. Dr. Ioan Rațiu nr. 41, ap.10, Turda.

www.sienaconsulting.ro

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...