Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Betano impresionează pariorii din România cu un site foarte bun de pariuri online

kaufland 650x100 22.12

Betano a cam rupt gura târgului, ieșind în față cu un site foarte bun de pariuri încă de la debutul său pe piața românească, ce a avut loc în luna mai a anului 2016.Operatorul grec nu a făcut rabat la capitolul cercetare și inovație tehnologică în ceea ce privește experiența utilizatorului. Betano a surprins din prima iubitorii pariurilor cu ajutorul unei platforme extrem de rapide și bine puse la punct, dar și prin intermediul unei aplicații inedite, care le permite utilizatorilor de iPhone și iPad să navigheze prin meniuri și să plaseze pariuri cu comandă vocală.

Un alt punct forte al acestui operator este oferta semi-permanentă „Marjă 0%”, care presupune cote de excepție, la care marja de câștig a agenției este de 0%. Cu alte cuvinte, jucătorii găsesc zilnic meciuri din fotbal, tenis, baschet și volei, la care găsesc cote imense pentru linia 1X2 (Moneyline), permițându-le astfel să realizeze un profit mult mai mare pe fiecare meci marcat cu un cerc roșu pe care este specificat simbolul „0%”.Betano nu neglijează nici pariorii mai ghinioniști, pentru care a creat campania „Miza înapoi la 0-0”, care returnează miza pentru pariurile simple pe fotbal de tip Pauză/Final sau Scor Exact în cazul în care partida se încheie cu scor alb.

Cei care îndrăgesc sportul nu au cum să nu fie dați pe spate de transmisiunile live video de la Betano. Casa de pariuri impresionează cu un portofoliu de 24.000 de evenimente sportive difuzate anual, atât pe computer, cât și pe telefonul mobil sau pe tabletă. Programul de live streaming de la Betano poate fi accesat direct din navigatorul de internet și poate fi accesat de către orice utilizator care are un sold minim de 0.5 RON sau un pariu deschis în ultimele 24 de ore – excepție făcând pariurile antepost (Outrights).

Nici oferta sportivă nu lasă deloc de dorit la Betano. Pun pariu că foarte mulți pariori români care nu au inspectat niciodată cu atenție acest operator vor fi șocați de multitudinea de opțiuni de pariuri disponibile pe întrecerile de Liga 1, cum ar fi cele pe cursul jocului, șansă dublă la pauză/final, cartonașe sau cornere și așa mai departe. Și mai mult decât atât, la Betano se pot plasa pariuri pe câștigătorii unor premii din lumea divertismentului și a mondenului, pe e-Sports (sporturi electronice) și pe politică.În plus, Betano are una dintre cele mai bogate oferte de pariuri live de pe piața românească de pariuri online. Pe lângă numărul impresionant de evenimente disponibile în oferta de pariuri live, indiferent de ora din zi sau din noapte la care vrem să jucăm, diversitatea de tipuri de pariuri oferite îi impresionează și pe cei mai pretențioși dintre pariori. Piețele rapide permit trăirea partidelor preferate la intensitate maximă!

Consultă site-ul comunității pariorilor din România dacă vrei să afli mai multe despre această casă de pariuri online licențiată în România la ONJN pentru următorii 10 ani, la care poți juca legal și fără nici un risc cel puțin până în 2027.

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...