fbpx

Scrie un comentariu

Doreşti să-ţi dezvolţi afacerea?Existăm să te ajutăm.Viitorul afacerii tale depinde de prezenta pe internet. Niciodata nu a fost mai simplu să ai propriul tău site, apelând la serviciile WebExpres Turda.

Suntem o echipă  dinamică, tânară, creativă, spontană, flexibila în ceea ce face, care a crescut impreună cu piaţa locala şi naţională de publicitate de pe la inceputul anului 2005.

Credem ca există potenţial de crestere atât in piaţă, cât şi în ceea ce ne priveşte, prin oferirea de servicii complete in domeniul publicităţii on line, către clienţi locali si naţionali. De aceea, in ideea de a oferi cele mai bune soluții  în domeniu, avem cei mai buni si mai implicati specialişti, pentru fiecare serviciu pe care îl oferim.

Asigurăm servicii complete de web design, începând de la cumpărarea domeniului, găzduirea pe serverele proprii, administrarea si realizarea siteului, precum și campanii de marketing online (optimizare SEO, campanii adwords, campanii social-media și email marketing), finalizând pâna acum, peste 300 de proiecte.

Campaniile au drept scop creșterea vizibilității websitelui.

Pe internet există o regulă  pe care fiecare proprietar al unui site trebuie să o ințeleagă si anume: O PAGINĂ NEPROMOVATĂ ESTE O PAGINA NEVIZITATĂ.

Apeleaza la specialiștii WebExpres  Turda, pentru promovarea siteului tău. Avem 10 ani de experiență in domeniu și implementăm campanii de marketing online  pentru aproximativ 100 de siteuri.

Sediul nostru sa află in Turda, strada Dr. Ioan Rațiu nr.54/3.

Pentru detalii și cerere de oferte pentru servicii, accesați linkul www.webexpres.ro

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator