fbpx
Icon Scrie un comentariu

Lapte 01

SC SES Lapte Cluj SRL, societatea care administrează dozatoarele de lapte crud, neprocesat, 100% natural, existente pe raza localităților Turda și Câmpia Turzii, a anunțat că de azi prețul unui litru de lapte crud, de la dozatoarele-căsuță, este de doar 2,5 lei/litru.

laptele distribuit prin intermediul dozatoarelor este verificat, atât la un laborator independent, cât și de către DSP Cluj.

LOCAȚII lapte proaspăt, 100% natural, în Turda și Câmpia Turzii:

·  Turda, str. Calea Victoriei nr. 100 (în stația de autobus de la Materna)

·  Turda, str. Calea Victoriei nr. 118 (lângă second hand, în stația Micro III)

·  Turda, str. Andrei Mureșanu 12-16 (în stația de la spital) 

·  Câmpia Turzii, str. P-ța Mihai Viteazu nr. 11 (lângă Queens)

Câteva informații simple despre lapte:

  • Produsele lactate sunt o sursă excelentă de numeroși nutrienți esențiali (calciu, magneziu, fosfor, potasiu, vitamina D) care, împreună, ajută la protecția oaselor și întărirea dinților.
  • O singură cană cu lapte asigură 30 % din valoarea zilnică de calciu necesară.
  • Cercetătorii au descoperit că vitamina D este esențială pentru întărirea sitemului imunitar, reducerea apariției diferitelor boli și ajută la o mai bună tensiune arterială.
  • Tot studiile sunt cele care au arătat că persoanele consumatoare de lapte, ori produse din lapte, pot pierde în greutate, grăsimea din corp fiind mult mai mică în comparație cu a celor care nu consumă lapte deloc.
  • Laptele, datorită proteinelor care îl compun, poate satisface senzația de foame cu mai mult succes decât o fac alte băuturi.
  • S-a demonstrat că ciocolata cu lapte, bogată în proteine și carbohidrați, este soluția perfectă pentru corpul uman supus unui efort intens.

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator