fbpx

Icon Scrie un comentariu

Lapte 01

SC SES Lapte Cluj SRL, societatea care administrează dozatoarele de lapte crud, neprocesat, 100% natural, existente pe raza localităților Turda și Câmpia Turzii, a anunțat că de azi prețul unui litru de lapte crud, de la dozatoarele-căsuță, este de doar 2,5 lei/litru.

laptele distribuit prin intermediul dozatoarelor este verificat, atât la un laborator independent, cât și de către DSP Cluj.

LOCAȚII lapte proaspăt, 100% natural, în Turda și Câmpia Turzii:

·  Turda, str. Calea Victoriei nr. 100 (în stația de autobus de la Materna)

·  Turda, str. Calea Victoriei nr. 118 (lângă second hand, în stația Micro III)

·  Turda, str. Andrei Mureșanu 12-16 (în stația de la spital) 

·  Câmpia Turzii, str. P-ța Mihai Viteazu nr. 11 (lângă Queens)

Câteva informații simple despre lapte:

  • Produsele lactate sunt o sursă excelentă de numeroși nutrienți esențiali (calciu, magneziu, fosfor, potasiu, vitamina D) care, împreună, ajută la protecția oaselor și întărirea dinților.
  • O singură cană cu lapte asigură 30 % din valoarea zilnică de calciu necesară.
  • Cercetătorii au descoperit că vitamina D este esențială pentru întărirea sitemului imunitar, reducerea apariției diferitelor boli și ajută la o mai bună tensiune arterială.
  • Tot studiile sunt cele care au arătat că persoanele consumatoare de lapte, ori produse din lapte, pot pierde în greutate, grăsimea din corp fiind mult mai mică în comparație cu a celor care nu consumă lapte deloc.
  • Laptele, datorită proteinelor care îl compun, poate satisface senzația de foame cu mai mult succes decât o fac alte băuturi.
  • S-a demonstrat că ciocolata cu lapte, bogată în proteine și carbohidrați, este soluția perfectă pentru corpul uman supus unui efort intens.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator