fbpx

Icon Scrie un comentariu

Justilmed Adresa

Centrul Medical JustilMed din Câmpia Turzii vă pregătește o OFERTĂ specială în luna martie! Ecografia abdominală se poate face GRATUIT în cursul acestei luni, iar serviciile de control sân plus ecosonografie sunt la doar 100 de lei.

 

De asemenea, la Urologie, control plus ecografie, tariful este de 80 de lei, în cursul lunii martie.

Echipa JUSTILMED alcatuită dintr-un grup de medici specialiști, animată de dorința de a vă pune la dispoziție experiența, cunoștințele și pasiunea pentru OAMENI, dublate de o dotare cu aparatură medicală performantă, vă așteaptă să treceți pragul centrului medical.

VĂ ASIGURĂM că toate problemele dumneavoastră medicale vor deveni și ale noastre și întotdeauna vom pune la dispoziția dumneavoastră priceperea, răbdarea și profesionalismul nostru, pentru ca dumneavoastră să găsiți în centrul medical JUSTILMED o echipă de profesioniști mereu aproape de dumneavoastră.

Vrem să fim CEI MAI BUNI și asta o vom face ÎMPREUNĂ CU PACIENȚII NOȘTRI!

Centrul medical JustilMed se află în Câmpia Turzii, pe strada Crișan nr. 1. Programări și relații suplimentare se pot obține la telefon 0364-114.470 sau la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator