m install
petlinii
nello construct

EDO Garage: Alegerea pieselor pentru mașina dumneavoastră

floris

Fiecare propietar de masina isi doreste piese auto ieftine si de calitate, necesare mentinerii autoturismului intr-o stare excelenta pe termen lung si foarte lung, dar care sa nu presupuna o investitie prea mare. Din nefericire , acest lucru e aproape imposibil , piesele auto fiind o achizitie destul de costisitoare. Totusi, la EDO Garage, un cumparator poate sa obtina varianta optima si sa cumpere piese auto ieftine la o calitate deosebita. Evident, pentru a descoperi piese auto ieftine, EDO Garage va cauta foarte mult, mai ales in conditiile in care piata este plina cu sumedenie de modele, care mai de care mai exotice, ce incearca sa te convinga prin ambalaj si prin pret, dar care au o calitate indoielnica. Respectand insa anumite criterii, achizitionam piese auto de calitate la pret mic si mediu.

Oferta de piese auto ieftine este prezenta pretutindeni. Atat in mediul real cat si in cel virtual exista sute de magazine dornice sa te castige drept client. Cel mai sigur mediu pentru o astfel de achizitie este insa la un service precum EDO Garage. Practic, daca te hotarasti asupra unei achizitii de la noi, ai oportunitatea sa gasesti piesa auto dorita si sa afli toate detaliile despre ea. Poti intreba specialistii nostri legat de orice detaliu. In schimb , in mediul online odata ce ai ajuns intr-un magazin , vanzatorul va apela la toate trucurile posibile numai sa cumperi de la el , neavand insa garantia ca este cea mai buna sau ca nu e contrafacuta piesa. Prin urmare mediul online sau virtual reprezinta un risc destul de mare.

In alta ordine de idei , trebuie sa stim ca pe piata auto exista trei tipuri de piese: piesele originale, piesele aftermarket si piesele contrafacute. Cele mai apreciate piese auto sunt cu siguranta piesele originale , ceea ce comercializeaza si EDO Garage. Ele sunt recomandate de producatorul marcii pentru care achizitionezi piesa si prezinta o calitate maxima , adaptata perfect pe necesitatile masinii. Practic , piesele auto originale sunt montate pe linia de productie a masinii fiind cele mai de incredere. Singura lor problema este insa pretul , cel care de foarte multe ori poate fi destul de ridicat , facand din piesele originale niste elemente inaccesibile pentru majoritatea posesorilor de auto.

In acest caz exista o a doua categorie de piese auto ce trebuie luata in consideratie. Piesele auto aftermarket sunt identice celor originale , cu deosebirea ca acestea sunt facute de terti producatori , sub alte branduri. Piesele aftermarket sunt piese auto mai ieftine decat cele originale si prezinta aproximativ aceeasi calitate precum cea a pieselor originale. Piata pieselor auto se confrunta cu o confuzie generala , fapt ce incurca piesele aftermarket cu cele contrafacute. Realitatea este ca piesele auto aftermarket pot fi cea mai buna alegere si nu au legatura cu piesele auto contrafacute.

Aceasta ultima categorie de piese auto , piesele contrafacute, sunt copii nereusite ale pieselor originale si de cele mai multe ori prezinta o calitate indoielnica. Foarte rar exista sanse sa gasesti si piese contrafacute de o oarecare calitate dar nu merita riscul. Chiar daca sunt mult mai ieftine decat cele originale sau decat cele aftermarket, piesele contrafacute sunt evitate de majoritatea posesorilor de masini sau macar de cei ce vor o viata cat mai lunga pentru masina. Numai daca alegi de la cine cumperi, sansele de a cumpara piese contrafacute sunt minime.

Totdeauna cumpara piese auto numai din magazine autorizate. Evita pe cat posibil magazinele online, ideal este sa cumperi piese auto din locuri cunoscute si care sunt autorizate precum EDO Garage. Daca in mediul real simpla prezenta a magazinului e suficienta, in mediul online este bine sa verifici datele firmei , inainte de a face achizitia. Daca un produs aparent original are un pret mic fata de alte oferte , pune-ti semne de intrebare. Sansele de a achizitiona o piesa ieftina si de calitate cresc cu ajutorul consilierilor de la EDO Garage , buzunarul tau neavand de suferit prea mult. 

In plus, la EDO Garage, daca alegi sa intri in programul nostru de fidelizare primesti 10% discount.

Poti sa ne contactezi pentru o oferta sau programare la 0722.579.797

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: