fbpx

Icon Scrie un comentariu

Salina Stand

Societatea care administrează Bazinul de Înot din Turda, Turda Salina Durgău SA, oferă tuturor celor interesați vouchere prin intermediul căreia, cei care se înscriu la cursurile de înot, beneficiază de o reducere de 30% din tarif!

 

În mod normal, pentru 12 ședințe de câte o oră, tariful este 150 lei. Cu reducerea oferită cu ajutorul voucherului, prețul este de 100 de lei.

Pentru a intra în posesia voucherului oferit de societate, cei interesați trebuie să meargă la standul Salinei Turda, din centrul Turzii (lângă fântâna arteziană din zona centrului pietonal). Atenție. Reducerea este valabilă doar la înscrierile în perioada 28-30 august 2015!

”Trebuie menționat că înotul este destinat și recomandat tuturor categoriilor de vârstă! Este un excelent antrenament cardiovascular, tonifică prin stimularea tuturor grupelor musdculare și are o influență pozitivă asupra plămânilor prin creșterea capacității respiratorii.

Indiferent de vârstă, greutate, nivel de performanță, înotul este o alegere excelentă de petrecere a timpului liber și nu numai. Poate fi privită și ca o formă de antrenament de adăugat la exercițiile pe care le faci în mod obișnuit”, precizează reprezentanții societății.

Inot Reducere

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator