fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Societatea CIA Aboliv Mihai Viteazu a inaugurat azi al doilea magazin BRIO din Turda, de unde se pot achiziționa produse proaspete din carne și mezelărie, la preț de producător, aduse direct de la cea mai mare și mai modernă fabrică de preparate din carne din județul Cluj, situată în comuna Mihai Viteazu. Vezi oferta magazinului!

La magazinul Brio se vor găsi și o gamă variată de sandvișuri, acestea fiind pregătite în fața clienților, cu pâine proaspătă coaptă în magazin și cu diverse sortimente de mezeluri proaspete.

CIA Aboliv a mai deschis un magazin în Turda, în zona Pieței Centrale și un altul la Câmpia Turzii, în zona centrală, succesul înregistrat după deschiderea acestor magazine, prin calitatea și prospețimea produselor apreciate de cumpărători și a raportului foarte bun calitate/preț, a determinat conducerea companiei să extindă rețeaua de magazine cu prețuri de producător.

Cu ocazia inaugurării noului magazin, OFERTA pentru cumpărători este următoarea: la un bon mai mare de 20 de lei, fiecare client primește o bucată de salam gratis (Salamul Măcelarului). Prețurile de ofertă sunt: Salamul Măcelarului – 10,68 lei/kg, cremwurști subțiri – 13,51 lei/kg, kaiser afumat – 15,11 lei/kg, mușchi file – 18,20 lei/kg, ceafă afumată – 16,20 lei/kg.

Magazinul este situat în zona Materna, în cartierul cel mai populat al Turzii, la intersecția străzii Tineretului cu Amurgului (Mânzăriei), la parterul unui imobil cu mai multe etaje. Orarul magazinului este: de luni până vineri între orele 7.30-20.00, sâmbăta de la 8.00 la 14.00, duminica fiind închis.

 

Foto: Gelu Florea

Posted by TurdaNews on 26 August 2015

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate