fbpx

Icon Scrie un comentariu

Fun Kids Scoala

”Ne-am propus sa venim in sprijinul parintilor care pe perioada vacantei n-au cu cine sa lase copiii si astfel am creat scoala de vara FUN Kids”, a precizat Nicoleta Meșter, inițiatorului locului de joacă (și nu numai!) pentru copii.

Scoala de vara este cu program de la 8-13 sau 8-17.

Programul scolii ofera o varietate de posibilitati de petrecere a timpului liber si este o solutie pentru parintii  ocupati care nu au cu cine sa isi lase copiii.

Orarul este structurat astfel: luni - hand-made, marti - vanatoarea de comori, miercuri - creatie vestimentara, joi - atelier de gatit si nutritie, vineri - excursii in imprejurimi.

Costurile scolii de vara: 150 de lei/luna pentru program scurt (de la 8 la 13), 200lei/luna pentru program lung (de la 8 la 17), sau 35 de lei/zi program scurt, sau 35 lei/zi program lung.

Copiii au de asemenea posibilitatea de a ramane la masa de la 13-13:30, iar costul este de 10lei/zi.

In cadrul scolii de vara, pot  veni si copii care nu sunt inscrisi in “scoala de vara”, dar pot participa la atelierele zilnice de la 11:00-13:00 iar costul este de 20 lei/zi.

”Din toamna vom avea din nou o noutate si anume: after school cu program de la 12:00-17:00 cu transport inclus. Copiii vor fi luati de la scoala si sub o supraveghere atenta, cu multa grija si daruire isi vor face temele si vor beneficia si de alte activitati  incluse in program: cursuri de limba engleza, germana, franceza, diferite cursuri si jocuri. Revenim cu costurile la sfarsitul lunii august”, a mai precizat Nicoleta Meșter.

De asemenea  FUN KIDS organizeaza: petreceri tematice, zile de nastere, cursuri de limba engleza/franceza, inchiriaza costume de carnaval pentru copii si adulti.

Pentru informatii suplimentare: 0744519616

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator