marian morar
m install
nello construct

NOU la Fun Kids Turda: Școala de vară!

zamblau eugen

”Ne-am propus sa venim in sprijinul parintilor care pe perioada vacantei n-au cu cine sa lase copiii si astfel am creat scoala de vara FUN Kids”, a precizat Nicoleta Meșter, inițiatorului locului de joacă (și nu numai!) pentru copii.

Scoala de vara este cu program de la 8-13 sau 8-17.

Programul scolii ofera o varietate de posibilitati de petrecere a timpului liber si este o solutie pentru parintii  ocupati care nu au cu cine sa isi lase copiii.

Orarul este structurat astfel: luni – hand-made, marti – vanatoarea de comori, miercuri – creatie vestimentara, joi – atelier de gatit si nutritie, vineri – excursii in imprejurimi.

Costurile scolii de vara: 150 de lei/luna pentru program scurt (de la 8 la 13), 200lei/luna pentru program lung (de la 8 la 17), sau 35 de lei/zi program scurt, sau 35 lei/zi program lung.

Copiii au de asemenea posibilitatea de a ramane la masa de la 13-13:30, iar costul este de 10lei/zi.

In cadrul scolii de vara, pot  veni si copii care nu sunt inscrisi in “scoala de vara”, dar pot participa la atelierele zilnice de la 11:00-13:00 iar costul este de 20 lei/zi.

”Din toamna vom avea din nou o noutate si anume: after school cu program de la 12:00-17:00 cu transport inclus. Copiii vor fi luati de la scoala si sub o supraveghere atenta, cu multa grija si daruire isi vor face temele si vor beneficia si de alte activitati  incluse in program: cursuri de limba engleza, germana, franceza, diferite cursuri si jocuri. Revenim cu costurile la sfarsitul lunii august”, a mai precizat Nicoleta Meșter.

De asemenea  FUN KIDS organizeaza: petreceri tematice, zile de nastere, cursuri de limba engleza/franceza, inchiriaza costume de carnaval pentru copii si adulti.

Pentru informatii suplimentare: 0744519616

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2