fbpx

Icon Scrie un comentariu

Edo Concediu

În momentul în care pleci în concediu, maşina trebuie să îţi ofere siguranţă şi să nu îţi facă nicio problemă. O defecţiune sau o neregulă îţi pot da peste cap un concediu. Iată ce trebuie să verifici pentru a evita câteva din probleme.

1. Nivelul uleiului

Atunci când se aprinde becul de avertizare, de obicei este prea târziu. Înainte de a pleca în călătorie verificăm nivelul uleiului şi completăm(conta cost) dacă este nevoie. Este indicat să cumpărați un litru de ulei și să îl țineți în portbagaj un bidon cu tipul de ulei folosit pentru a completa la nevoie pe parcurs.

2. Lichidul de răcire

Atunci când nivelul lichidului de răcire scade, temperatura motorului creşte rapid, ducând la arderea garniturii de chiulasă. Pentru a preveni acest lucru ne asigurăm că lichidul este la nivelul optim în vasul de expansiune, eventual completăm(conta cost) respectând instrucţiunile producătorului.

3. Presiunea în pneuri

Verificăm presiunea după indicaţiile producătorului. Pneurile insuficient umflate determină creşterea consumului de combustibil şi afectează ţinuta de drum a maşinii.

4. Sistemul de frânare

Nivelul lichidului de frână este insuficient? Acest fapt se poate datora uzurii plăcuţelor de frână sau, în cazurile mai grave, scurgerilor. Este esenţial ca sistemul de frânare să fie verificat într-un service înainte de plecarea în concediu.

5. Lumini

Verificăm funcţionarea farurilor şi a luminilor de staţionare, atât în faţă, cât şi în spate. Nu uităm semnalizatoarele şi stopurile de frână. 

Poți cumpăra și să ai în torpedo becuri de rezervă, pentru orice eventualitate.

6. Revizia tehnică

Apropierea reviziei periodice coincide cu perioada concediului? Cel mai bine este să o faci înainte de plecare, chiar dacă nu ai parcurs încă numărul de kilometri necesari. Depăşirea kilometrajului între revizii poate cauza probleme pentru motor.

7. Verificare de ansamblu

Noi îți verificăm tot ce ține de direcție: brațe, bucși, bielete de direcție, bielete antiruliu, amortizoare și îți oferim o listă cu toate problemele găsite de experții noștri.

Această campanie se desfașoară în perioada 14-24 Iulie și se supune următoarelor condiții:

- verificarea se face doar pe bază de programare telefonică anticipată

- această promotie se fac în limita timpului disponibil acordat de EDO GARAGE

- se aplică doar pentru o mașină la fiecare proprietar

Pentru programari: 0722-579.797

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator