fbpx

Scrie un comentariu

EDO GARAGE Turda execută o gamă largă de intervenții si reparații la instalațiile electrice pentru toate tipurile de autoturisme. În service-ul nostru vă puteți regla farurile, puteți comanda o diagnoză auto completă, puteți reseta eventuale erori ale computerului de bord sau puteți face o verificare în vederea cumpărării sau vânzării unui autoturism.

Ori de cate ori ai probleme cu instalația mașinii tale, EDO GARAGE îți stă la dispoziție cu o listă completă de servicii de electrică auto:

- Diagnoză computerizată cu tester BOSCH KTS (toate marcile) si dedicate pentru BMW, grupul Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Porsche si Mercedes-Benz.

- Ștergere erori

- Reparație instalație electrică

- Montat alarmă, închidere centralizată, navigații auto dedicate, accesorii multimedia si senzori parcare

- Verificare instalație ilumnare

- Instalație A/C

- Verificare sistem injecție

- Verificare sistem răcire

În atelierul de electrică auto efectuăm toate tipurile de testări ale sistemelor și echipamentelor electrice si electronice, precum și diagnoze auto asupra sistemelor autovehiculului. Echipa noastră de electricieni auto își desfășoara activitatea într-un spațiu modern, dotat cu echipamente performante:

- Aparat verificat și încărcat instalație aer condiționat.

- Aparat reglat faruri.

- Analizor emisii gaze

- Opacimetru

- Robot incărcare și pornire auto

Contactați-ne acum pentru orice verificare (reparație) la instalația electrică a automobilului dvs. Experiența acumulată în domeniu și profesionalismul electricienilor noștri face ca intervenția să se finalizeze in cel mai scurt timp. Astfel reușim să oferim servicii auto de calitate la un preț foarte competitiv.

Pentru cotații de preț și programări la service auto EDO GARAGE, în Turda sună acum la numărul de tel. 0722-579797.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator