fbpx

Icon 1 Comentariu

Sala 01

Începând cu luna aprilie, sala de fitness și bodybuilding din Câmpia Turzii, Wellness Fitness (str. Parcului nr. 5), și-a prelungit programul de funcționare, odată cu dotarea sălii cu aparate moderne inclusiv pentru bărbați. Important: tarifele sunt cele mai mici din zonă!

După ce timp de 3 ani sala a oferit cele mai bune condiții reprezentantelor sexului frumos, începând cu luna aprilie și bărbații sunt așteptați la sală, aparatele profesionale fiind pentru toate grupele de mușchi, inclusiv cu greutăți mari.

Noul program este între orele 10.00-22.00 (luni-sâmbătă), cu antrenor de fitness și o gamă largă de aparatură cardio și bodybuilding.

De asemenea, la Wellness Fitness Câmpia Turzii, persoanele care nu dispun de suficient timp pentru a urma exercițiile regulate la sală, pot beneficia de procedeul revoluționar Well Fit, care asigură antrenarea majorității mușchilor organismului, prin electrostimulare. Un astfel de exercițiu durează 20 de minute, se face o dată pe săptămână și echivalează cu o săptămână de exerciții regulate la sală! Printre beneficiile acestei revoluționare tehnici, amintim: tonifierea mușchilor, slăbirea (se scapă de excesul de grăsimi), detoxifierea organismului. Aceste proceduri beneficiază de antrenor personal tot timpul!

Un abonament FULL TIME la sală (care asigură accesul oricând, pe durata programului) este de 70 de lei/lună, iar un abonament cu acces zilnic, până la ora 16.00, este de 50 de lei/lună. Important: după prima lună la sală, la prelungirea abonamentului, tarifele scad la 65 de lei/lună, respectiv 45 lei/lună! Persoanele care au avut abonamente la alte săli, dar vor prefera să frecventeze sala Wellness Fitness Câmpia Turzii, beneficiază de tarifele reduse!

De asemenea, în cazul procedurii Well Fit, sala din Câmpia Turzii asigură cele mai mici tarife, respectiv 160 lei/lună, pentru 4 ședințe săptămânale, în condițiile în care, în alte locuri, aceeași procedură se taxează cu sume cuprinse între 90-100 lei/ședință!

Sala 02

Sala WELLNESS FITNESS CÂMPIA TURZII este situată pe strada Parcului nr. 5, colț cu strada Băii, cu acces de la șoseaua principală (sens giratoriu de lână palatul Cultural) spre cantina Mechel. Vezi mai jos locația, pe harta Google Earth:

Locatie

 

 

Foto: Gelu Florea

Posted by TurdaNews on 31 martie 2015

viamso feb2019

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator