fbpx

Icon Scrie un comentariu

Ab Generator

Sunteţi disperat din cauza siluetei? Vreţi să scăpaţi de neplăcutele kilograme în plus? Doriţi şi dumneavoastră un aparat fitness revoluţionar, rapid şi incitant cu care într-un timp uimitor de scurt vă puteţi modela un corp atractiv, bine proporţionat, musculos şi sexi?

Ab Generator a fost conceput pentru a slăbi rapid şi pentru a vă modela corpul. Un mod simplu, eficient şi rapid pentru antrenarea corpului şi pentru a scăpa de kilogramele în plus!
ÎN CE CONSTĂ SECRETUL AB GENERATOR?
Secretul aparatului multi funcţional Ab Generator, se ascunde în combinaţia dintre poziţia yoga privind în jos şi executarea abdomenelor, care, cu o putere uriaşă vă modelează corpul. În sfârşit, cu un singur tip de exerciţiu, vă puneţi în mişcare abdomenul, fesele, coapsele şi braţele. Folosirea zilnică, în mod regulat, vă poate modifica complet musculatura:
Un abdomen plat
Modelarea feselor
Întărirea bicepşilor
Siluetă de vis
Reducerea celulitei
DOAR 5 MINUTE PE ZI!
Folosirea zilnică, regulată a aparatului vă antrenează principalele grupe de muşchi ale corpului. Este prevăzut cu 5 trepte de intensitate: începător, intermediar, avansat, intensiv şi extrem, în acest fel vă găsiţi treapta de dificultate în funcţie de capacitatea dumneavoastră de efort. Când aţi terminat exerciţiile, pur şi simplu pliaţi aparatul şi îl puneţi sub pat sau în debara.
ÎN COLET CADOURI
Dacă comandaţi acum aparatul fitness pentru întărirea abdomenului Ab Generator, în colet primiţi cadou computerul multifuncţional cu afişaj LCD, care vă este de mare ajutor în timpul antrenamentelor, deoarece înregistrează numărul exerciţiilor efectuate precum şi caloriile arse. Dar asta nu e tot, vă mai surprindem cu un cadou, o broşură cu sfaturi de alimentaţie, precum şi un caiet cu modul în care trebuie să efectuaţi exerciţii!
Pentru mai multe informații apăsați AICI.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator