marian morar
m install
nello construct

Cofetăria Savarina, acum găsești și gustări calde!

zamblau eugen

Cofetăria Savarina (Turda, Calea Victoriei 102-104) își diversifică paleta produselor oferite clienților, pe lângă deja celebrele prăjituri și torturi sau cafeaua de calitate care poate fi savurată în acest loc, mai nou s-a lansat și cu gustări calde, care pot fi savurate într-o ambianță plăcută.

”Deocamdată, oferim pizza și piadine, care sunt bestiale”, au precizat oficialii Cofetăriei Savarina.

Urmează sandwichuri calde, croissant și tacos.

Piadina este un produs de origine italiană. Marinarii fenicieni i-au învățat pe localnicii din ceea ce a devenit mai târziu ținutul Romagna cum să prepare un aliment numit "focaccia", care a ajuns cunoscut, mai târziu, sub numele de "piadina". Treptat, aceasta a devenit un preparat tradițional italian, câștigând și faima internațională.

Piadina, ca orice produs fast-food, nu se consumă cu furculița și cuțitul. Diferența dintre piadina și alte produse înrudite precum kebabul, shaorma este dată de lipie, care la piadina este fragedă, foarte plăcută la mâncat. Pe de altă parte gama de umpluturi este vastă și se apropie de materiile prime utilizate la pizza. Umplutura pentru piadine este extrem de diversă și apetisantă, conținând de la mozzarella, șuncă, diferite tipuri de sosuri până la măsline, salam, cartofi pai, parmezan, brânză cu mucegai, cașcaval afumat.

Piadina este un produs sănătos, componentele sale nefiind sintetice. Meniul are o adresabilitate extrem de mare, constituind masa de dimineață, un prânz consistent pentru părinți și copii și o masă de seara pentru oameni ocupați sau în trecere prin zonă.

Ai un magazin și vrei să-l faci cunoscut? Ai produse competitive, de care vrei să afle clienții? Ai o promoție? Oferi anumite servicii? Vrei ca lumea să afle de tine și să-ți sporești clienții? Rubrica OFERTE din cadrul TurdaNews îți stă la dispoziție! Articolul are cea mai mare expunere, TurdaNews fiind organul de media local cu cea mai mare audiență (peste 50.000 de vizitatori unici/lună), iar promovarea pe Facebook, prin intermediul paginii și a grupurilor din care facem parte, este GRATUITĂ. Profită acum de oferta de promovare, prin intermediul unui articol promoțional, la prețul de doar 200 lei! Sună acum la 0744-694876!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2