fbpx

Icon Scrie un comentariu

Reduceri Carti

De azi, timp de 9 zile, mai multe titluri beneficiază de reduceri semnificative la achiziția online de pe site-ul emag.ro. Este vorba de 22.941 de titluri din categoria Beletristică.

”Hrăneșteți sufletul și mintea” este sloganul de campanie al celor de la emag.ro, care promovează această reducere semnificativă.

Un exemplu de reducere este cel al cărții ”Coregrafia violenței”, scrisă de Nicholas Shakespeare.

Descrierea cărții: ”O fascinantă călătorie în inima Americii de Sud, în căutarea lui Shining Path, liderul celei mai periculoase organizaţii de gherilă din ţara incaşilor”. ”Nu există scriitor occidental care să fi descris atât de bine labirintul politic al ţării mele”, spune celebrul scriitor Mario Varga Llosa.

Nicholas Shakespeare este de formaţie jurnalist şi, ca fiu de diplomat, şi-a petrecut o parte din copilărie în America de Sud, experienţă pe care a transpus-o în două cărţi. Romanul Coregrafia violenţei este inspirat de povestea capturării lui Abimael Guzman, liderul partidului comunist peruan, în septembrie 1992. De acelaşi autor, a mai apărut în limba română şi romanul Viziunea Elenei Silves.

În cazul acestei cărți, se face o reducere de 82%, de la 38,99 lei, la 6,99 lei!

O listă completă a cărților și a reducerilor aplicate poate fi consultată AICI.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator