m install
petlinii
nello construct

Ofertă: Până duminică, poți achiziționa cărți cu până la 60% reducere!

floris

Săptămâna aceasta, în librăria virtuală Nemira nu doar lecturile sunt pentru toate gusturile, ci și prețurile pentru toate buzunarele! Peste 350 de titluri din portofoliul editurii Nemira au reduceri de până la 60%! 

Cu alte cuvinte, fie că vorbim de cele din colecția Suspans, ori cele din Nautilus SF&Fantasy, acum este momentul cel mai potrivit să le încercați!

Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 120 de lei.

Cu lecturile este la fel ca şi cu gusturile: multe, pentru toate felurile de oameni care există pe faţa pământului. Ceea ce este o situaţie fericită, dacă ne întrebaţi pe noi, pentru că altfel ar însemna ca toţi să ne certăm pe câteva titluri, pe care apoi să ni le smulgem din mână.

Pentru a preîntâmpina o astfel de situaţie, editura Nemira vă pune la dispoziţie o promoţie special concepută pentru ca fiecare să găsească ceva care să i se potrivească. Şi nu oricum, ci cu un procent de reducere de până 60% la sută!

Iubirea ca o teapaRecomandarea noastră principală în acest caz este Iubirea ca o ţeapă, bestseller-ul semnat Alan H. Cohen care a făcut furori la chioşcurile de presă în această vară. O carte în care, de la înălţimea propriei experienţe (de cele mai multe ori nefericită), autorul îţi arată că e bine să te schimbi pentru ca viaţa ta să se schimbe. Iar dacă partea practică este cea care te dezavantajează, tot din această carte vei afla nişte sfaturi cât se poate de practice despre a găsi omul potrivit pentru tine. Şi, atenţie mare, această culegere de înţelepciune poate fi cumpărată cu nu mai puţin de 60% reducere de pe nemira.ro!

Cainele de teracotaO altă propunere pentru o lectură foarte plăcută este seria Andrea Camilleri, creatorul celebrului comisar Montalbano. Iar dacă nu ştiţi prea multe despre el, este momentul să aflaţi acum: fiind ochiul şi timpanul justitiei italiene, comisarul Montalbano are obiceiul de a-şi conduce investigaţiile în funcţie de propriile afinităţi ambientale: este un sicilian atât de desăvârşit, încât pentru el fiecare indiciu se transformă într-un mesaj codificat, care trebuie decriptat simbol cu simbol. Cât despre inamicul pe care îl are de înfruntat de cele mai multe ori, temuta Mafia, trebuie spus că aceasta reuşeşte să-i ridice în cale piedici care de care mai greu de trecut, dar pe care Montalbano reuşeşte de fiecare dată să le depăşească.

Nu în ultimul rând, şi titlurile colecţiei Andrea Camilleri pot fi cumpărate cu 60% reducere! Iar dacă vă spunem că recomandările noastre sunt doar o foarte mică parte din cele peste 350 de titluri cuprinse în această promoţie, sigur trebuie să le consultaţi şi pe celelalte!

Pentru a comanda sau pentru a vedea titlurile editurii, poteți da click AICI.

 
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: