nello construct

Gecile de iarnă au ajuns la copiii din Geaca! Acțiunile Rocsanei Contraș vor continua

După ce în urmă cu ceva timp anunța că va face o acțiune caritabilă prin care va dona 60 de geci de iarnă pentru copii, Rocsana Contraș a trecut la acțiune.

Ieri, Rocsana a ajuns la Geaca, unde a donat cele 60 de geci. Alături de ea a venit și primarul din Geaca, chiar dacă a fost nevoit să folosească cârje, având probleme medicale la un picior.

„O zi cu lapoviță și cu ploaie. Am bătut în frig ulițe cu noroi. Ne-a însoțit primarul comunei, în cârjă, accidentat dar a venit alături de noi. Primim îmbrățișări calde la schimb cu haine călduroase. Ne frâng inimile când îi vedem murdari și zgribuliți.

Lăsăm în urma noastră zâmbete. Poate să vină iarna acum căci au hăinuțe noi. Vă mulțumim tuturor celor implicați. Fără voi nu ar fi senin!” a transmis Rocsana.

Activistul Rocsana Contraș are mai multe acțiuni caritabile în acest moment. Dacă vreți să ajutați, o puteți contacta aici: facebook.com/rocsana.contras

Rocsana Contraș – „Doamna faptelor bune” – caută ajutoare! Vrea să strângă 59 de gecuțe de iarnă!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: