m install
petlinii
nello construct

Gazonul proaspăt înlocuit de pe Cluj Arena este pregătit pentru competițiile sportive

zamblau eugen
floris

Conform Consiliului Județean Cluj, noul gazon al stadionului Cluj Arena, recent înlocuit, se prezintă în condiții excelente, pregătit pentru a fi folosit la cel mai înalt nivel în cadrul competițiilor sportive programate.

   „După cum se observă și în fotografii, noul gazon de pe Cluj Arena arată extrem de bine, la  nivelul celor întâlnite pe marile arene europene. Acesta s-a prins în totalitate, fiind pregătit pentru a fi folosit de sportivii care se vor întrece pe această suprafață de joc în perioada următoare”., a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

 Gazonul a fost înlocuit în urmă cu aproximativ două săptămâni, administratorul stadionului luând toate măsurile necesare astfel încât gazonul să se prezinte într-o stare foarte bună în vederea disputării viitoarelor întreceri sportive, prima dintre ele fiind programată la începutul lunii noiembrie 2021.

    În intervalul de timp scurs din momentul înlocuirii, cu ajutorul unor utilaje profesionale au fost realizate ample lucrări de fertilizare a gazonului, vertidrenare, periere, tunderi succesive, cilindrare longitudinală, precum şi tratamente de prevenție şi combatere. De asemenea, prin intermediul sistemelor de încălzire a terenului, dar și a celui de accelerare a procesului de fotosinteză, achiziționat de Consiliului Județean Cluj în anul 2018, gazonul a beneficiat de un tratament special care i-a menținut densitatea și rezistența în această perioadă cu temperaturi mai scăzute.

      Reamintim faptul că gazonul stadionului Cluj Arena a fost schimbat în totalitate pe cheltuiala societății Untold SRL, în baza contractului încheiat cu forul administrativ județean. Valoarea lucrărilor de înlocuire a fost de aproximativ 150.000 de euro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: