Gata cu joaca de-a sănătatea!

nello construct

Ministrul sănătăţii, Eugen Nicolăescu, avertizează distribuitorii de medicamente că dacă începând de mâine nu va fi reluată aprovizionarea farmaciilor şi spitalelor, va lua măsuri de sancţionare a acestora. Demnitarul este hotărât să meargă până la ridicarea autorizaţiei de punere pe piaţă.

 

Distribuitorii îşi menţin însă decizia de a nu livra medicamente cel puţin până miercuri, după ce ieri, ministrul de resort le-a propus recalcularea preţului doar pentru 200 de medicamente din programele naţionale, la un curs de 3,63 lei pentru un euro. Noi discuţii vor avea loc miercuri între minister şi producătorii şi distribuitorii de medicamente.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: