Garajele vor fi demolate la Câmpia Turzii! Va fi sistem de parcare prin aplicație digitală!

demolare garaje

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat că administrația locală se pregătește de o modernizare urbanistică, în ceea ce privește eliminarea garajelor și crearea unor locuri de parcare, care să fie rezervate prin intermediul unei aplicații digitale.

”O aplicație digitalizată pentru locurile de parcare. Colegii de la parcări sunt într-o adevărată nebunie pentru că am decis să trecem și noi într-o altă eră și să renunțăm la acele contracte și să trecem la abonamente, o chestiune extrem de facilă și ușor de rezolvat și de pe internet. Suntem într-o prima fază, colegii de la P.L. încheie noile abonamente, s-au reziliat toate contractele, s-au identificat toți posesorii de parcări din municipiul nostru pentru rezilierea contractelor. Încercăm să introducem această aplicație digitalizată de așa natură ca în momentul când Poliția Locală vine cu cititorul în acea zonă să știe toate detaliile despre acea parcare. O chestiune care se folosește în marile municipii și am zis că este momentul să fie implementată și la noi. Va crea puțin disconfort și această situație pentru că numărul mașinilor este foarte mare și pe această cale vreau să vă spun că eu consider că toată lumea are dreptul la o șansă egală.

Sunt posesori de mașini care au câte două, trei locuri de parcare și câte un garaj, dacă nu două, iar alții nu au deloc. Vreau să transmit pe această cale să nu se încerce să se apeleze la mine pentru că nu am de gând să intervin și să fac rabat de la acest lucru. De asemenea, vreau să vă spun că vom începe operațiunea de demolare a garajelor, prima zonă vizată este zona din spatele Băncii Transilvania și vom demara această operațiune anul acesta pentru că lumea nu își ține mașina în garaj ci alte lucruri și ocupă și parcările, iar alți cetățeni își parchează mașinile pe unde găsesc loc liber. Vom începe operațiuni de demolare ale garajelor în municipiul nostru, de așa manieră încât toată lumea să poată beneficia de un loc de parcare”, a declarat primarul Dorin Lojigan, pentru Ziarul 21.

Operațiuni de demolare a garajelor au început și la Cluj-Napoca sau Turda.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top